ANNONS

Lifehack i coronatider

/

Corona och handsprit, ett snyggt lifehack!

IMG_1631

I dessa tider när man har små handspritburkar över allt, vilket vi kommer leva med framöver, så tänkte jag ett enkelt lifehack tips kunde vara att göra det lite extra snyggt med en fin tvålpump här hemma. Så jag började med att göra det fint på vår lilla-toa där vi alla går in tvättar händerna och spritar dem det första vi gör om dagarna när vi och våra gäster kommer hem.

IMG_1622

Hittade en snygg enkel svart tvålpump till bra pris hos Lagerhaus (om den åker i backen med barn är det bra om den inte är i glas) med snygg matt yta som får agera handsprithållare. Snyggt och matchar in perfekt med övrig inredning.

Dagens lifehack tips mina vänner!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

2
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00