ANNONS

Bäddningstips för ombonad hotellkänsla

/

Mörka väggar och ljusa kontraster på textilier

blogg hotellstil sovrum

När jag inreder åt kunder köper jag alltid överkast till enkelsäng till en dubbelsäng. För att få till den snyggast hotellbäddningen drar man inte överkastet ända upp utan lägger som på bilden ovan, bara överkastet på ca 1/3 del av sängen ner mot fotändan. Då är det skönt att slippa för mycket tyg att vika in då det blir en hel del över om man har ett överkast för dubbelsäng. Istället köper jag för enkelsäng och vrider på det så den längsta delen ligger tvärsöver. Blir både billigare, snyggare och framförallt enklare att bädda.

Ett annat inredningstips!

Mörka väggar i sovrum med ljusa textilier. Fördelen är att du lättare når den ombonade stilen, det känns lyxigt och dekorerat och ger ett proffsigt intryck. En annan positiv sak är att mörkare kulörer i ett sovrum gör det lättare för dig att koppla av och känna dig trygg.

Extra plus i kanten för den fina sisalmattan som jordar  och ger värme till rummet och ger ytterligare en dimension på inredningen.

En mängd snygga överkast i olika prisklasser tycker jag du hittar hos Ellos.

Kram Jannice

Bild: Sköna hem

.

.

18
145

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00