ANNONS

Fixa stilen – liknande klänning på rea

/

Den prickiga klänningen!

IMG_2666

Jag fick många frågor om den här klänningen som jag bar när jag besökte Butik Linnea häromdagen (förövrigt ett måste att besöka när du är i Helsingborg, ligger numera på Tågaborg med både blommor, inredning, kläder och café).

Klänningen är från HM men vad jag kan se är den slut. Såg dock att en liknande finns nu på rea hos Lindex här! Just nu ta 2 reaplagg och betala för 1! Med ett bälte i midjan, liknande finns hos Ginatricot är stilen kirrad och klar.

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks
Bild: Lisa Olsson

.

.

0
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00