ANNONS

Tipset kring färgsättning som gör att du lyckas med inredningen i ditt hem

/

sovrum 

Mitt i veckan av denna sista semestervecka för mig och jag tänkte bjussa er på ett riktigt bra inredningstips! Jag vill med den här bilden visa er vilken effekt det gör med en liten ton kulör på väggarna.

Måla hellre en ljusare ton på ALLA väggarna i rummet, än en mörkare kulör på bara en fondvägg.

Varför?
Jo för det blir alltid lättare att lyckas med helheten om alla väggar hålls om med lite färg. Det blir mer ombonat och inbjudande om du har en kulör som håller ihop alla väggarna. Vill du ändå få en ljus känsla? Gör som här ovan, jobba med ljusa textilier på mattor, gardiner, kuddar, plädar och sängkläder.

Önskar er en fin dag i sommarvärmen! Har du börjat jobba, hoppas jag du får lapa lite sol på lunchen.

Kram Jannice

Bild: Crate and Barrel 

25
207

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00