ANNONS

En hälsning från Stockholm, Frida Boisens bokrelease, Monluxsvit m.m

/

Lansering av Frida Boisens bok Berätta aldrig det här.

Monlux-113-2

Foto: Linda Broström

Hej från Stockholm och Monluxsviten. Jag har haft lyxen att bo här en natt nu när jag är i Stockholm. Det var ett bra tag sedan jag var i Stockholm sist, nämligen i början av februari, men nu kändes det rätt tid att åka hit.

Igår hade jag förmånen att var bjuden på Frida Boisens release för hennes bok ”Berätta aldrig det här”. Fridas självbiografisk roman om sin skavande relation med sin mamma som utmynnar i en tragedi.  Underbara Frida som med sin öppenhet strävar att bryta rådande tabun om hennes relation med sin mamma och hennes självmord. Ett självmord som mamman i ett brev skuldbelägger henne för. En så stark berättelse. Frida är en grym kvinna som jag ser upp till och som gör stor skillnad för så många. Som förmedlar något på riktigt, och så viktigt.

Boken kan jag verkligen rekommendera och den finns att klicka hem här.

117669592_10158537379284696_1167008618319006436_o

Från något djupt till något ytligare. Att få vakna upp i Monluxsviten och börja sin jobbdag här är något alldeles extra för mig. Trivs så oerhört bra här och älskar känslan. Denna gång har jag fått dela den med en kär väninna som jag har haft förmånen att dela jobbresan med.

Idag väntar ytterligare ett kundbesök här i Stockholm. Ni vet sommarhuset jag inredde i Höllviken. Kunden blev så nöjd att jag nu fått äran att inreda hennes bostad här i Stockholm också. Så roligt det ska bli. Så idag är det första kik på huset! Och det tillsammans med Mathias som driver företaget Monlux tillsammans med Per Holknekt och som också var med att inreda den här sviten. Blir så glad när jag tänker på alla härliga människor och möten jag haft, som leder till nya samarbeten och jobb.

Igår hade jag en annan privatkonsultation ute på Lidingö, som jag fick på referens av mitt Höllvikenprojekt.

Vet att ni är många som frågar om jag har inredningskonsultationtider, men just nu kan jag inte ta fler jobb och är fullbokad hela hösten.

Nej, dags att kila ner för lite hotellfrukost!

Hoppas ni får en fin fredag och en fantastisk helg!

Kram på er,
Jannice

2
56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00