ANNONS

Solens strålar, och så sakteliga åker plädarna fram

/

Add simplicity solljus i allrummet.

IMG_4802

Ny vecka och septembersolen lyser upp denna måndag på sitt vackraste sätt.  Än så länge känns inredningen i vårt allrum lite somrig men så sakteliga får plädarna åka fram igen och skapa värme till inredningen, denna vecka blir det ändå oktober.

En annan enkel sak som ger höstkänsla på en inredning i basfärger som denna är att välja en mustig ton på buketten på bordet. Tänk er istället i vårt fall, något som tar upp kuddarnas kulör. Blommor i purpur, vinrött, lila och varmt rostfärgade skulle göra rummet ombonat så här års.

IMG_4803

En lykta från Artilleriet fick följa med hem från resan i Göteborg för en vecka sedan. I ljuvlig grålila ton som matchar kuddarna från Slettvoll i soffan.

Tips!

Att binda ihop kuddarnas färg på soffbordet är ett enkelt sätt att få rummet att kännas ”put together”. Genom lykta, skål eller på blommorna i buketten.

Nu ska jag snart bege mig till kontoret. Idag vankas inspelning av podd. Men idag är det jag som är gäst! Ska bli superkul. Mer om podden och avsnittet när det är ute.

Önskar er en fin start på denna sista septembervecka! Vilken månad det varit med solsken, värme och nästintill stilla vindar. Så tacksam för det.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

1
59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00