ANNONS

Håll värmen i höst – smartgarderoben!

/

Merinoull, värmande linne, underställ, t-shirts hos Lindex.

gra-linne-i-merinoull

Är du som jag en frusen själ, som gärna vill kunna fortsätta använda skjortor och blusar även de kalla årstiderna. Då är mitt absoluta bästa tips att investera i ett merinoull linne (finns i två varianter och olika kulörer).

Åh vad jag älskar att jag hittat dessa hos Lindex. Har en i varje kulör, perfekta att ha närmast kroppen och värmer gott UTAN att klia (oh yes, jag är känslig).

svart-t-shirt-i-merinoull

De har allt ifrån t-shirt, långärmade t-shirt modeller som är perfekta under kashmir polon när man står och tittar på sonens fotbollsmatcher. Jag köper till och med Lindex leggings i denna grymma kollektion, och en slimmad polo, som jag har som underställ när vi är i fjällen och åker skidor.

Veckans tips som har förändrat mitt användningsområde vad gäller plaggen i min garderob. Ett hållbarhetstänk då mina blusar nu kan användas året om.

Önskar er en härlig dag!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

4
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00