ANNONS

Betraktelsens tid är här…

/

Skapa dig en härlig läs och njutaplats!

fbb74509865993dd3bfca2725c0eb15b

Foto: ©2016 ERICA GEORGE DINES All Rights Reserved

Så här års, när kylan omsluter vårt avlånga land, är det extra viktigt att ta hand om sig inne. Gör det härligt för dig att lätt kunna krypa upp med en pläd och en god bok. Avkoppling återhämtning, betraktelse tid är här.

Förr i tiden gick man mer eller mindre i ide så här års, men problemet är att vi istället idag lägger på en massa måsten och växlar upp den mörka årstiden vad gäller jobb och aktiviteter. Där tror jag dock att Corona kommer hjälpa oss tagga ner, det vi behöver just nu. Vi får se om vi kommer uppleva någon skillnad på återhämtningskontot och energin under våren.

Har du som ovan, fönster som går ända ner till golv, se till att boa in och gör platsen trygg genom en rejäl gardin samt fåtölj med hög rygg som håller om dig och stänger ute den ”kalla” känslan av kyla som lätt uppstår vid fönster.

Ha nu en härlig fredag!

Stor kram
Jannice

Bild: House to home

,

0
71

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00