ANNONS

Ett besök i villan från husdrömmar

/

Husdrömmar, modernt boende. Room by sofie.

IMG_5784 2

I måndags var det dags att träffa bloggänget igen! Sofie hade bjudit hem oss till sitt hus som ni säkert känner igen från Husdrömmar på Svt. Så roligt att få se det i verkligheten, så fint!!Samma beigea kulör på allt, väggar, tak, dörrkarmar, dörrar, garderober… allt! Rekommenderar detta, det ger en så lugn och skön känsla.

IMG_5781 2

Alltså ni fattar att jag, Anna, Daniella och Susann var nöjda med starten. Vilken frukost hon hade stått och förberett för oss. Ljuvligt gott och vilken fin start på veckan.

IMG_5771 2

IMG_5777 2

Underbara Sofie som driver den välrenommerade och flitigt anlitade Inredare och Homestagefirman Room by Sofie.

IMG_5797 2

Modernt hus mjukas upp med värmande väggar, böljande uppsydda gardiner, mattor och runda former.

IMG_5792 2

Designklassiker blandas med vintage, vilket gör huset personligt och inbjudande.

IMG_5800 2

Hur vackert golv? Det här med golv ska jag ta upp i ett inlägg för sig framöver. VAD DET GÖR SKILLNAD I ETT HEM!

IMG_5778 2

Många jobbar hemma just nu. Att göra det till en trivsam plats med skön stol och gröna växter är en god idé och gör jobbet både roligare och ger ett ökat välmående.

IMG_5780 2

När jag och Sofie bodde tillsammans på The Lodge sist pratade vi om den här platsen som hon upplevde var svår att få till och inte alls kändes avkopplande. Vi pratade om hur hennes hus har mycket chiflöde med de stora fönstren och hårda kantigheten, och därför behöver mer chibromsare. Sen dess har hon hittat en passande soffgrupp, lagt till och flyttat på mattor, satt dit ett soffbord som ger jordelement, placerat in runda former och växter och helt plötsligt är platsen favoritstället i huset.

IMG_5804 2

Överallt vackra stilleben. Här på den fina stringhyllan i ljuvlig beige ton.

IMG_5803 2

I och med sitt jobb har Sofie alltid ett soffbord eller annat som kan förnya och komplettera känslan i hemmet. Det här soffbordet är ett sådant. Blev urfint hemma hos henne.

IMG_5805

Sofie har gjort sig ett namn på att vara duktig och hänga konst, lite udda, personligt och okonventionellt!

IMG_5793 2

Smart lösning för skirvbordsplass om rummen är små och ytan måste nyttjas maximalt. Ett extra stort fönsterbord som fungerar som skrivbord till döttrarna. Hur smart!? Love it!

IMG_5782 2

Värdigt att ha ett eget badrum anslutet till master bedroom. Ännu värdigare att mötas av vackra tulpaner när man borstar tänderna.

IMG_5808

Huset är unikt, modernt och tonar upp sig mellan skånska slätter och under tiden vi satt där och fikade ringde det på dörren. – Någon som ville säga att de älskade husets arkitektur. Något som tydligen händer ganska ofta säger Sofie. Älskar det att folk tar sig tiden att ringa på, dela med sig av sin positiva energi.

Men vad comes arround goes around, för Sofie är precis så. Vänlig och alltid positiv påhejande kollega som gärna hjälper till med kontakter och möten. Tack Sofie.

Hoppas ni gillade mitt bildbonanza från Sofie, Martins, Ebba och Esters hem.  Vill du se hela processen, kika in på svt play och Husdrömmar.

Ha en fin dag alla!
Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

12
91

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00