ANNONS

Wow vilken skillnad med nytt golv ”sneak peek” före- och efterbilder

/

Byta golv i hemmet.

FÖRE

ag6-1-of-1

Fredag igen och jag har ju pratat om det här med vikten av vilket golv men väljer till hemmet och vilken stor skillnad det gör för helheten.

Vi är många som tampas med dessa gula ekgolv. Ja med tiden gör lackan att de gulnar vilket inte är så roligt för helheten. Hittade den här gamla bilden på mammas och pappas hem (och då hade jag till och med redigerat ner den gula färgen i golvet något).

Mamma och pappa beslutade sig under dessa covid-tider att byta ut sina 20 år gamla golv och rummet fick en helt annan känsla.

EFTER

C6DEB305-3CF1-4012-9FAB-CA5453165CFD 2

Lugnare och mer harmoniskt. Golvet binder samman den bruna kulören på takbjälkarna och gör att rummet håller ihop.

Jag tog fram en grå kulörton på väggarna som höll om det stora rummet mer (än de tidiga vita) och som passade fint med golvet. Hela plankor som ger rummet mer tyngd och därmed bromsar chiflödet, vilket gör det mer trivsamt att sitta där.

Nu är det bara kvar att fixa med passande växtlighet och lite pynt till soffbordet, men var tvungen att tjuvfota en bild och visa er.

Golvet är från Pergo och köpt hos Bergåse Färg vägg och golv och heter Pure Brown Oak, för dom som undrar det.

Och ja, jag förespråkar laminat. Dagens golv är fantastiskt autentiska, slitstarka, sköna att gå på och jag ångrar inte en sekund att vi la detta golv på vår nedervåning. Sonen går in med fotbollsskor, man tappar saker på golven, har fester med högklackat (inte nu då), spiller vatten, jag ni fattar, INTE EN skråma. Hade det varit trägolv som vi hade innan hade jag haft ständigt huvudbry över alla märken. Håller i evigheter.

Ha nu en härlig fredag och en trevlig helg. Hur är det med er förresten, har adventsstjärnorna fått åka upp ännu? Här är vi klara, vi brukar ju ha julskyltning på Råå denna helg.

Vet ni vad?

Nu i covidtider blev det inget med det så klart. Men vet ni vad, det behövs lite ljus och hopp så jag har uppmanat byn att på söndag från kl 16 placera ut en marschall, lykta eller julbelysning längs med sin bostad, trädgård så att hele Råå lyser” Ni kan tänka mig vad vackert det kommer bli!

122719419_129250301964799_6158923943719198494_n

Så kom gärna till vår by Råå och strosa runt i våra pittoreska kvarter,  längs med havet och njut av våra ljusgator.

”Råå lyser” – nu på söndag!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

18
87

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00