ANNONS

Hela Sverige lyser… Kom igen, hjälp mig!

/

Det blev succé i söndags när hela Råå skimrade med lyktor, marschaller och ljus.

IMG_7113

Så nu hörrni! Har jag tänkt att ta den här idén vidare och hoppas ni kan hjälpa mig!! Tänkta höja ribban och få hela Sverige att lysa på söndag!

Nu när alla julmarknader, julskyltningar och julfester är inställda, kan vi istället sprida hopp och glädje genom att den 1:a advent, nu på söndag kl 16, tända ett ljus, en marschall el dylikt runt vår bostad! Vad säger ni? Hjälper ni mig att sprida vidare?

Jag tänker att vi som har makten att påverka, nu använder våra sociala kanaler till något vettigt höll jag på att skriva, hehe.. och sprider lite glädje. Jag har utmanat flertalet stora influencer och gör det igen! KOM IGEN NU!

Sprid detta så vi alla kan vandra tryggt och säkert med avstånd genom glimmande ljusgator på söndag och få en härlig julskänsla även i dessa tider.

En enkel handling som kommer göra en enorm skillnad.

Dela gärna, spara min bild och skicka vidare, lägg ut! Tillsammans gör vi detta till ett ljust minne i en mörk tid.

Tack <3

Skärmavbild 2020-11-24 kl. 14.59.33

Kram Jannice

8
123

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00