ANNONS

Feng Shui analys – sugen på vårinredning?

/

.

På onsdag är det tjugondag Knut och julen ska ut men jag tänker att många (vad jag förstått i sociala medier) redan hurrat ut granen. Sen tänker jag att en sådan dag även är idag då många vill fixa innan jobb och skola börjar nästa vecka.

Så! Några tips att tänka på om du är sugen på lite vårkänsla i hemmet! Ovanstående boende är med i senaste Sköna hem tidningen. Så vackert och personligt, och visst andas den vår!? Varför?

En Feng Shui analys:

Valet av blå som en accentfärg flirtar med havet och tillhör vattenelementet. Svalkande och uppfriskande, tvärtemot om kuddarna skulle varit roströda och då istället värmande för inredningen. Basen i inredningen av vitt, beige, svart och grått gör det enkelt att förändra och förhålla sig till de olika årstiderna, något jag gillar mycket!!

Men det är fel tid på året att bara gå på svalkande inredning, fortfarande kallt och kalt ute, så den värmande känslan måste vi istället hitta material och mönster. Plädar i ull, textilier, zebramönster på puffen/bordet. I materialet mässing och belysning.

Ett annat tips när man vill omge sig med svala toner är att övermöblera och dekorera lite extra mycket. För håller man bara samma färgskala blir intrycket inte rörigt utan bara ombonat och personligt. Se ovan hur böcker, textil och dekoration inbjuder till en skön känsla därför att den varma bruna kulören tas upp i såväl bokhylla som på bordet, det blå tygerna på vaser runt om och gröna växter som skapar liv.

Önskar er en härlig söndag!

Stor kram, Jannice

4
79

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00