ANNONS

Skapa en ljus och fräsch känsla i ditt hem med jordande inslag

/

Skapa en ljus fräsch och energirik känsla på din inredning.

Så här års när julpyntet åkt ut och man är ute efter en fräsch känsla är det lätt att hamna i det ”vita träsket”. Att allt bara blir vitt. Vårt öga letar nämligen alltid efter något att fästa blicken på, först då blir hjärnan lugn. Och en inredning som bara är vit, blir oftast platt och tråkig. Så här är tricket.

Den fräscha känslan kan man också nå genom att avända sig av:

1 metallelementet

Vitt, ljust grått, pastellfärger, silvriga metaller och runda former. Ovan, i de vita väggarna, vita tulpanerna men som alla kontrasteras med mörkare kulörer.

2 vattenelementet

Att jobba med blå kulörer, glas, svart (då oftas mot vitt), samt vatten. Ovan, de blå textilerna och det svarta i tavlan.

3 träelementet

Växtlighet skapar en krispig och fräsch känsla och ger mycket energi till hemmet. Ovan i buketterna, men där man valt färger på blommorna från metallelementet. Samt mönstret på kuddarna som också tillhör träelementet.

Använd dig gärna av dessa element lite extra MEN glöm inte att balansera upp dem med som ovan med jord! Mörka träslag, korgar och exempelvis en sisalmatta som ger en jordande känsla och balanserar upp det ljusa, krispiga och fräscha väldigt fint! I kulör tillhör brunt och beige jordelementet. I material terracotta, lera och i form, kvadratiska och rektangulära former.

Ha en fin tisdag!

Kram Jannice

Bild: Sköna hem

.

.

9
258

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00