ANNONS

Behåll myset efter jul med belysning, textil och växter

/

Mys med belysning, textil och växter.

Idag är det Tjugondag Knut och julen åker ut hos de flesta! Hemma städade jag bort julen för 1,5 vecka sedan. Nya växter är inköpta och det ska bli härligt med lite ljus igen.

Men det är alldeles för tidigt för att snacka ljus vårinredning. Vi har 2 (enligt mig) de sorgligt gråtrista, kalla månaderna kvar, som vi bör kompensera med mys och värme inomhus. Som ni vet i Feng Shui vill man kompensera det vi saknar ute, med ting inne. Så här års för att behålla myset efter det att vi plockat bort julen (mycket grönska, växtlighet, ljus, och värmande kulörer) är det extra viktigt med belysning, textil och växter.

Belysning

60BF8086-698D-488F-926E-75B536A72FB6

Så, glöm inte de 7-10 belysningspunkterna (för nu är säkert vissa av dem bortplockade när julbelysningen åkt upp på vinden). Låt belysa väggarna med tavelbelysning, vägglampor och ljuslampetter. Såg att Mio just nu har 20% på sitt belysningssortiment (adlink) för dig som behöver komplettera.

Textil

hmgoepprod-17

Textil förändrar och kan ge ett hem nya känsla med små medel. Själv har jag genom åren samlat på mig olika kuddfodral, där det kan räcka att byta ut 2 kuddar i soffan  för att ge en ny känsla på hela vardagsrummet. HM Home tycker jag har bra priser, och fina kuddfodral i olika stilar som inte är så trendkänsliga. Att byta gardiner med ett skirare ljusinsläpp kan också ge en ljusare känsla men rummet blir fortfarande ombonat.

Växter

822a048b-8bc2-45e9-a093-98683d802281-5d148c53b126b

Ett enkelt knep är att välja blommor som boar och ge värme till helheten. Så här års älskar jag att värma min inredning med vackra hortensior, där blomningen flirtar med våren och där färgerna värmer och fyller med sina mörkt gröna blad.

Lycka till!

Kram och fin dag till er alla. Idag börjar barnen skolan här och vardagen är åter igång! Vi har haft en fantastik ledighet tillsammans men det är härligt när allt är igång igen och vardagen tillbaka. För vad vore fredagar om man inte hade veckorna?

Jannice

Bilder:1,3 Jannice Wistrand, Add Simplicity
2, HM Home
Inägget innehåller adlinks.

.

.

4
245

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00