ANNONS

Ibland ska man bara våga!

/

Ny lampa i vår matsal.

B56866B2-302E-4382-B6AF-E3A2174DBF0B

Blev så förälskad i denna lampa när jag var på kundmöte i Göteborg. Hos Atelje P (underbar butik) hittade jag denna ljuvliga lampa. Lite mörk bild då jag tog den nu vääääldigt sent.

Blev lite osäker då vi inte har mycket av ockragult i inredningen hemma, men skärmen tillsammans med lampfoten var ju så fina tillsammans. Jag provade med andra lampskärmar, men nej! Hem for jag med hela kittet och hur bra blev det inte!? När jag stod i butik tänkte jag på hur lampan kunde vävas ihop med vår leopardmatta i en varmgul/beige ton och den lite brunbrända stora spegeln på väggen i matsalen. Och YES, det blev så bra!

Så kontentan min vänner. Ibland gäller det att våga lite mer i sin inredning. Strunta i den där fondväggen, måla hela rummet. Köp den där prylen som du bara älskar och tycker är vacker, för då lär den passa in var som helst.

En inredning behöver lite utropstecken! Liksom livet, för att det ska bli intressant.

Den lille gossen i glaskupan är också något som sprider glädje. En present från en kär vän, med samma humor som jag. Varje gång jag ser den blir jag glad och varm i hjärteroten. Och det är ju det ett hem ska handla om. Stunder av välbefinnande.

Önskar er en fin fredag och en riktigt trevlig helg.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00