ANNONS

Inred och skapa liv i en hörna…

/

Inred hörnorna i ditt hem och ska skön energi.

a7102c7d1cfb40d821b30bb0b8647f14

Måndag igen och jag hoppas att ni haft en skön helg! Tänkte ta upp det här med hörnor i inredningen idag här på bloggen. Det är ofta jag ser att man glömmer bort dessa viktiga zoner i ett hem.

Inreder man en hörna, gör man rummet större genom att visa vart rummet slutar. Är det bara en mörk plats, är räknas inte den delen med i rummet, där finns ingen energi och det är svårt att få en harmonisk känsla på helheten.

Ovanstående bild, visar 3 bra sätt på hur man kan jobba med hörnor:

Gardin på det väggslut som ofta blir vid ett fönster. Genom att addera en gardin blir det en böljande levande form som ger liv till hörnan. Att hänga gardinen utanför fönstret på det här sättet gör också att fönstret upplevs större och det tar heller inte på ljusinsläppet.

Växt i en kruka på golvet i en rejäl storlek ger träelementet till rummet och är en chihöjare (energihöjare) av högsta rang. Se själv genom att flytta runt en stor växt i ditt hem och placera den på olika platser. Det gör otroligt mycket och är ett enkelt sätt att skapa harmoni.

Belysning genom en golvlampa eller någon form av väggbelysning i en hörna, lyser upp, skapar rymd och är bästa sättet om du vill att ett litet rum ska kännas rymligare.

Några enkla tips att testa där hemma…

Nu önskar jag er en fin start på veckan!

Stor kram
Jannice

Bild: Behance

.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00