Veckans kap – snygg belysning till bra pris!

Veckans kap, golvlampor, lampskärmar, bordslampor, vägglampor.

Det var längesen jag bjöd på veckans kap här på bloggen. Så här års längtar vi ofta efter våren och ljusar gärna upp i våra inredningar med andra textilier och färger. Men vi får inte glömma att det är en mörk årstid och vi behöver mycket belysning. Och när julens stjärnor har åkt ut kan det kännas ganska så tomt. Tänk på att du ska ha 7-10 belysningspunkter per rum!

När jag var på HM Home (nej inget samarbete) blev jag helt tagen av deras fina belysningssortiment, och till bra pris dessutom. Jag brukar ju hävda att det är svårt att hitta snygga lampor till billigt pris. Så här har ni några förslag från mig. Och det bästa- finns att klicka hem på nätet i dessa coronatider, så ingen behöver springa i butik!  Hoppas ni gillar!

Lampskärm finns både i svart och vitt, HM Home.

Lampfot, i gediget material, trä och stål, tung och rejäl. Så fin! Har köpt den själv och letat som en galning efter liknande, så måste bara få dela med mig. Den tillsammans med den vita skärmen med svart kant, blev så elegant och fint där hemma. Känns som i en Chanelbutik i Paris. Hehe…

Golvlampa finns både i mässing och i svart. Superfint budgettips som ser betydligt ”dyrare” ut i verkligheten.

Golvlampa med svart fot med större skärm i svart finns även i vitt.

Lampa i keramik

Något vi ofta glömmer i våra hem är väggbelysning. Den här lilla nätta vägglampan är lättplacerad och lyser upp där man behöver lite energi.

En annan lampa som är ännu nättare och passar såväl i bokhylla SOM på väggen, finns i mässing och svart är den här.

Ursnygg bordslampa från Mio i mässing. Perfekt i ett stilleben för att mjuka upp.

Vägglampa vid läsfåtöljen eller nya sovrumslampor? Den här godingen från Mio i svart, mässing och eller borstad stål (nu på rea för 150 kr!!!!) är ett superkap.

Den lilla svarta lampan med glob köpte jag till mins Studio. Sitter som en smäck tillsammans med den här ljuvliga skulpturen.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.