ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Skinnbyxan i läderimitation – absolut bästa plagget.

/

Skinnbyxor! Absolut det bästa plagget.

8143744_80_PS_F

Skinnbyxan i läderimitation! Det absolut bästa plagget om du frågar mig. Klä upp eller klä ner. Jag har liknande som ovan, som bara är så sköna, och ändå känner man sig alltid välklädd utan att bli tråkig och korrekt. En skinnbyxa blir alltid en bra balans till min övriga garderob av blusar, gosigt stickade tröjor eller åtsittande polotröjor. Just nu hittar du en skön och icke åtsittande modell här.

48APSW9D9U_91190235_Wera_Context

Jag får många frågor om mina mer åtsittande skinnbyxor. De är gamla och har hängt med i många år, men ett budget alternativ hittar ni här och här. Snygga att ha en storskjorta över, styla med ett par snygga sneakers eller grova loafers.

Önskar er en fin start på veckan! Här är det sportlov och vi hade tänkt att överraska barnen med lite hemester.

Kram på er,
Jannice

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00