Inlägget innehåller annonslänkar

Vi överraskade barnen och hemestrade i covidtider…

Clarion Sea U i Helsingborg

När man bör hålla sig hemma i Covidtider och sportlov, tog vi istället och överraskade barnen och hemestrade i vår egen stad, Helsingborg. Hotellet vi bodde på var nyöppnade Clarion Sea U med magnifikt läge, underbar utsikt och vackra rum. Kanske ett tips för er som har sportlov eller kommande påsklov?

Kuriosa i H55 (den vita byggande ovan till vänster) hade maken och jag vår bröllopsfest 2004, så platsen är speciell för oss.

Alltså Helsingborg, Norra Hamnen, Lilla Monaco, Sundets pärla. Hur vackert!? Är så tacksam över att få bo här.

Vi bokade familjerum på 5:e våningen med två balkonger och extrasängar. Ljuvligt mys för såväl barn som vuxna.

Vi bokade även en tid i Hotellets pool.

Covidsäkert då man har sin timma. Här njöt vi av fantastiskt utsikt och värmande vatten. Kallbad har vi väl sett tillräckligt av i sociala medier. Haha…

Tillbaka på hotellet med lite mys och gott att snacksa på, gav vi oss upp på AMA restaurang för en middag på Roof top bar! Ni förstår hur magiskt fint det var! Och maten, en härlig kombo mellan Peruanskt och Japanskt. För barnen var restaurangen bemötande och fixade kött med sötpotatisstrips. De var helnöjda!

Sedan väntade en god natts sömn i härliga sängar och lakan och därefter en underbar frukost (man bokar en tid, så de har koll på att det inte är så många).

Inredningen är Skandinavisk, med naturtema som ska kännas inbjudande och nytt.

Efter frukosten kikade vi runt och njöt av de sköna sittplatserna och miljöerna hotellet bjuder på.

Vi hade ett underbart dygn hela familjen. Jag och barnen stannade kvar och njöt på rummet under förmiddagen medan maken åkte vidare till jobbet. Men ett sånt här avstick i vardagen för att fylla på energi och positiv tankar i dessa covidtider och samtidigt gynna det lokala, är ju en fantastisk kombo. Det gör vi igen!

Ha nu en fin fredag! Sista dagen på sportlovet här. Det blir nog en tur i vårvädret ner till havet med mumsig picknick!

Kram på er, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,