Inlägget innehåller annonslänkar

Några favoriter vad gäller skjortor…

jeans och skjortor, twist and tango

Hållbar garderob bygger på att du använder dina plagg. Att handla smart, där grunden är att klä upp, klä ner och att kombinera så mycket som möjligt är mitt bästa tips!

Snygga skjortor, jeans och klassiska byxor är en bra grund.

Jag är så svag för snygga skjortor. Vad säger ni om ovanstående? Den lilla detaljen med den ljuvliga armen gör skjortan feminin och gör det lilla extra till din outfit.

Känner ni att våren börjar närma sig lite till, när man svidar om till den här skönheten. Gud så ljuvlig!! Vet inte hur det är med er, men jisses vad jag längtar efter att ta på mig fint och göra mig iordning efter detta Covidår! Blusen hittar ni här.

En klassisk blå skjorta kan ibland bli lite tråkig. Men när man ser den här snygga kragen som ger den lite edge, funkar den både till vardag som till fest. Så snygg! Du hittar den här.

En klassisk linneskjorta i underbar greige ton som är extra snygg till svart. LOVELY! Lika fin till jeansen som till shortsen i sommar.

Lite finare variant av linneskjorta utan fickor hittar ni här. Den är mer tunn och blank i sin struktur. Färgen är perfekt och en klassiker till garderoben.

Det var några skjortfavoriter att bygga en hållbar garderob med. Någon du gillar extra mycket?

Själv blev jag sugen på den vita, tillsammans med ett par blå jeans och ett par klassiska ballerinas, solglasögon och vårvärme! Ahhh känner ni????

Ha nu en fin dag!

Stor kram