ANNONS

Fredag, solljus, vår och tacksamhet

/

Hemma hos Addsimplicity

IMG_3934

Ville kika in och önska er alla en riktigt fin fredag och trevlig helg. Här skiner solen och det känns extra välbehövligt, några dagar efter dådet i Vetlanda, staden jag är uppväxt i. Där jag gått i skolan, där släktingar och vänner bor. En småstad fylld med vackra minnen och trygghet. Så sorgligt.

Fick den där tacksamhetskänslan i kroppen och rus av lycka när jag kikade ut över havet när jag lämnat barnen på skolan imorse. Det där ögonblicket ni vet, som bara strömmar igenom en. Varsevarande, som Björn Natthiko Lindeblad skulle sagt.

Tänker på tacksamheten för det jag får vara med om, och varit med om. Att få växa upp i en sådan stad, med föräldrar som älskar och bryr sig om en. Alla har verkligen inte fått de förutsättningarna i livet. När något sånt här händer tänker jag alltid på att alla har varit små, oskyldiga, söta små bebisar. Ofattbart.

IMG_3938 2

Nu ska jag ta mig en promenad. Ska inte tjöta om steg och vinterbad, lovar, haha! Men jag har faktiskt lovat mig själv att ta en stunds promenad varje dag det här året och hittills har jag hållt det, och det gör mig både piggare och starkare.

IMG_3839

Passa på och njut av ens stunds inkännande av lugn och ro idag du också. 5 minuter mot en varm tegelvägg med näsan mot solen. En stunds lycka, nu när allt runt omkring oss svajar.

Jag tror på vikten av att ta hand om sig själv för att kunna vara öppenhjärtig och medmänsklig.

En annan viktig faktor är att omge oss med inredningar som bygger på välbefinnande. Där ordning, färgsättning, möblering, och material hjälper till att beröra våra sinnen på det sätt vi behöver för att må bra.

Kram på er, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00