ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Min WIC redo för vår – tips så skapar du en inbjudande garderob

/

Rensat garderoben och min walk in closet.

IMG_1148-1

Ett litet snöoväder var välkommet för då satte jag igång och rensa upp i min garderob. Stuva undan vinterkläderna i vår hall och öppna upp för vår- och sommarkläder. Ja nu är det april, vår. Punkt. Vi får frysa någon dag om så krävs. Lager på lager är lösningen. Haha… Snön smälte bort lika fort, så skönt det. Och garderoberna är tipp topp! Underbar känsla.

Häng med in i min walk in closet!

IMG_1147

En krok på dörren är perfekt för att hänga väskor, klänning, dagens outfit eller vad du nu önskar. Jag använder dom här.

I min garderob är allt platsbyggt. Men jag har köpt en byrå som jag placerat under en ”skrivbordsskiva” där jag förvarar smycken, och andra accessoarer.

I byrån har jag smart förvaring där jag delar in trosor och bh, strumpor och strumpbyxor… Sådana lådor finns här.

IMG_1146-1

Att rensa undan och ha någon form av struktur över sina smycken gör det enklare att kombinera och få till sin outfits.

Jag brukar dela in det i vardagliga äkta smycken. Lite större bijouterier som sätter edge till vardagen och till sist större festsmycken. Alltså 3 kategorier.

IMG_1143-1

På bilden ser ni mina vardagsbijouterier som är lite större och som sätter edge. Just nu, favoriten till vänster i silver och svart från Sophie och Sophie.

IMG_1138

Ja det är en go känsla att ha lättat upp garderoben och skapat struktur, ordning och reda.

Jag hänger kjolar, byxor, klänningar för sig. Och i sina kategorier färgkoordinerar jag dem.

Polos, t-shirts, blusar.. ja ni fattar. Först kategori av produkt, sen kulör.

IMG_1146

Absolut bästa tipset för att få en fin känsla i sin garderob oavsett storlek! Köp likadana galgar. (Hur snygga var inte de här?) Mina byxgalgar har jag hittat här.

23APALKUY7_89721683_Ahlens_Front

Cederträkulor. Placera i garderoben, fickor eller byrålådan. Cederträ skyddar dina kläder mot mal, pälsängar och silverfiskar. När doften klingar av kan du lätt fila av det översta lagret för att få fram cederträdoften igen för att hålla ohyra borta. Det finns även smarta träringar som man kan hänga på galgarna.

103116

En annan sak som jag tycker är både praktiskt och fint att ha i en garderob om man har plats är en puff! Just nu har Mio en massa på rea, i olika storlekar, utföranden och kulörer. Hur ljuvlig var inte den här nyheten?

50399

En matta på golvet gör garderoben extra lyxig. Lite längre hår som gör det gott och mysigt för fossingarna finns här som en nyhet till bra pris. Själv köpte jag en matta på fyndet och klippte till så den passade in som en heltäckningsmatta. Men det går ju lika bra att lägga en mindre matta på golvet. Som den här, som jag tycker är jättefin.

Hoppas ni fick lite inspiration att ta tag i era egna garderober.

Stor kram, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00