Lite inspiration till Mors dag och mina kurser till rabatterat pris

Morsdag tips! Presenttips till student bröllop skolavslutning.

Om två veckor är det Mors dag och jag fick många frågar av er om jag inte kunde tipsa om lite härliga presenter i olika prisklass till mamma! Självklart!!

En intensiv jobbperiod är över och jag kan ägna mer tid åt bloggen igen (för sådana här inlägg tar mycket tid, att leta upp produkter, och sedan fixa länkar till allt). Men jag vet att ni uppskattar det så nu så, här kommer lite tips! Hoppas de kan vara till hjälp!

• Efter det att ringen är sedd på Christina Aguilera har MOM ringen blivit ett sigum för Maria Black Heroes kollektion. Den inspirerar oss att nå våra drömmar och sträva efter det bästa. Finns här. Och görs även i silver.

• Att svassa runt i vacker mysdress är vardagslyx, den här snyggingen kan man likaväl gå ut och handla i som att mysa i soffan med. Byxor här, och tröja här.• Ljuvligt vackra klassiska örhängen som jag faktiskt köpt till mig själv och som blivit en favorit. Är från Edblad.

Älskar deras smycken och framförallt den fantastiska kvaliteten de har på sina smycken, samt att guldplätteringen är perfekt! Inte alls för gul som många andra.

• Wow, vacker urna som finns i två storlekar. Den här finnigen är perfekt att fylla med mamsens favorit te och ge bort.

• Skön bodylotion från Joe Malone. Lika vacker att ha framme i badrummet som skön och väldoftande på kroppen.

• Boktips för ett rikare liv. Denna vill jag hemskt gärna läsa av Kristin Kaspersen.

• Ett nytt snyggt mobilskal livar alltid upp. En mängd att välja på har Ideal of Sweden.

• Favorittofflorna från Carpe Diem. Ljuvligt sköna och jag bor i mina. Bonus är ju att man känner sig lite extra flärdfull när man svassar runt i dessa hemma.

Doftljus även det från Carpe Diem. Skymning och Gryning. Doft för morgon och kväll. Min favorit, skymning, kanske för jag är en kvällsmänniska.

• Sist men inte minst! Just nu kan du få mina inredningskurser ”Lär dig inreda med Feng Shui” och ”Feng Shui och trädgård” till 20% rabatt med koden MORSDAG. Du hittar mina kurser här. Det finns även färdiga presentkort att tillgå på sidan! Enkelt att skicka nu när vi inte kan ses på samma sätt som tidigare.

Önskar er en fin start på veckan!

Stor kram på er,

Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.