ANNONS

Dags att ta tag i trädgården – tips och råd för bästa resultat

/

Dags att ta tag i trädgården

maj-9 (1)

Då börjar det bli dags för trädgårds- och balkongfix, iaf i de södra delarna av landet!

1 Rensa upp och klipp ner

Att skapa det trivsamt i sin trädgård och på terrassen gör underverk för hela huset och nu kan man börja klippa ner alla överblommade växter, rensa upp i landen och räfsa gräsmattan. Ett slags ”rensa i röran” för trädgården, som samtidigt frigör en hel del energier när de döda tingen röjs undan.

inspirerade ingång

2 Plantera vårblommor

Glöm inte att plantera lite vårblommor och gör fint vid entrén, det är här möjligheterna och ”chi” energierna börjar. Och hur trevligt är det inte att mötas av en kruka med vackert blommande växter? Nu finns det en mängd varianter av växter i butikerna

balkong

3 Inred balkong och terrass

Att redan nu skapa en sittplats med lite växter och en värmande filt gör dig startklar när väl solen tittar fram.

målbild julros

4 Vattna, gödsla och rensa ogräs

Karin som hjälpte oss att rita och anlägga vår trädgård har gett mig en mängd bra råd men ett är att inte glömma vattna så här års och gödsla!! Ett annat bra tips är att börja rensa ogräsen noga redan nu, då det är så här års du lägger grunden till hur mycket ogräs du kommer ha i sommar. Så var nitisk!

Önskar er en fin söndag här från hotellrummet i Göteborg. Själv ska jag föreläsa i Feng Shui och trädgård ikväll, så jag vet att jag kommer få träffa några av er. Vilken mysig eftermiddag det ska bli, med inspiration, god mat och trevliga människor!

Och ni som inte kommer på min föreläsning vet ju vad ni ska göra, just det, börja rensa upp i trädgården och vårfixa!

Lycka till och stor kram!
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity, Pinterest, Pinterest, Jannice Wistrand, Add Simplicity

..

.

.

.

8
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00