ANNONS

Den nya lyxen – att må bra – Nordic Space är temat på Formexmässan hösten 2017

/

Formex hösten 2017 s tema är Nordic space!

nordicspace_bild_formexh20174

Nya lyxen är att må bra, summa summarum på Formex mässan som börjar på onsdag i Stockholm. Låter väl härligt! Hoppas att många hoppar på den trenden, haha.

Nordic Space var också temanamnet på senaste Formex i januari. Men trots det är det stor skillnad på mässan som startar nu på onsdag. Tidigare i år vändes blickarna utåt, nu står Space för det inre rummet. En orolig omvärld får oss att söka trygghet, det är mysigt, koselig och hygge.

Hur gestaltar sig då Nordic Space?

”Extrema volymer gör åter entré i våra hem. Det är mysigt mjukt, omslutande, frigjort och bekvämt. Det ’inre rummet’ har hög status; vi vill trivas, och den egna kroppen återspeglas i designen. I en tumultartad samtid söker vi trygga lösningar och kärnvärden. Nya produkter och materialinnovationer ger oss möjlighet att möta slit-och-släng-kulturen. Att hitta en hållbar livsstil märks även i vardagsgörat: vi ägnar oss åt långsam matlagning och nya klimatsmarta livsmedel.”

Färgpaletten är inspirerad av bar hud, lera, krispig mint och bäriga toner. Ovan ser ni en bra sammanfattning! Och kulörerna, ja de faller mig helt i smaken. Snyggt att kombinera, vuxet rosa, med puder, vinrött, brunt och rost.

Blanka hightech-material möter tidlösa naturmaterial av ull, trä, terrakotta och skinn. Uttrycket är behagligt generöst och förkroppsligar den nya lyxen – att må bra”

Idag åker jag och Katarina upp till Stockholm. Ni hänger väl med? Jag föreläser ju onsdag, torsdag och fredag på Formex. Men emellan det ska vi klämma in spännande möten, pressevent, gala fest, spela in poddavsnitt med Maria Montassami samtidigt ge er allt matnyttigt vi bara kan från mässan på våra sociala medier. Ni hänger väl med?

Ses i huvudstaden!

Kram Jannice

.

.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00