ANNONS

STILSNACK

• Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

STILSNACK_poddbild

HÄR HITTAR DU SENASTE AVSNITTET

Avsnitt 19: Har du också ändrat stil? Tiderna förändras och idag samtalar Katarina och Jannice om utmaningarna när kläderna och hemmet ändrar karaktär. Vem av stilexperten och inredaren har varit en söt smygpunkare och vems hjärta har klappat för shabby chic?

Sändes 22 oktober 2017

FÖREGÅENDE AVSNITT

Avsnitt 18: Höstens viktigaste budgettips! Stilexperten och inredaren pratar om hur du kan skapa en mer genomtänkt, hållbar och tidlös garderob – och inredning. En ny sponsor dyker upp!

Sändes 15 oktober 2017

Avsnitt 17: Rosa oktober! Stilexperten och inredaren om färgen rosa, de bästa behå-tipsen och bröstcancer. När den ena blir VD, vad blir då den andra?

Sändes 8 oktober 2017

Avsnitt 16: Lyssnarfavorit: färgsättning, smink och skönhet! Stilexperten och inredaren tipsar, guidar och tycker till om yta och utseende. Jannice berättar om varför hennes senaste foundation står i skåpet.

Sändes 1 oktober 2017

STILSNACK SPECIAL live från Vallastaden: Från bomässans stora utomhuscen och inför publik hör du inredaren och stilexpertens samtal om feng shui, inredning och arkitektur. Delar av podden sändes live på tidningen Sköna hem:s facebooksida.

Sändes 24 september 2017

Avsnitt 15: Inredaren vill sätta raggsockor på hemmet och stilexperten tipsar om stickade plagg. En läsare får svar på sin fråga om kroppsformen.

Sändes 24 september 2017

Avsnitt 14: Har du fastnat i en och samma stil? Kom igång med hjälp av en moodboard! Du får lära dig om knepen, fällorna och fördelarna när stilexperten och inredaren lär dig allt om moodboards.

Sändes 17 september 2017

Avsnitt 13: Allt om sovrum och höstkappor! Så möblerar, bäddar och stylar du sovrummet enligt feng shui och tipsen för dig som ska shoppa ny kappa i höst.

Sändes 10 september 2017

Avsnitt 12: Stilsnackarna samtalar om designmöbler och klassiker i garderoben. Vad kostar plagget om du räknar kostnad per användning och var går gränsen för en designkopia?

Sändes 3 september 2017

Avsnitt 11: Trendrapport från Formex och så applicerar du trenderna på dig själv. Känsliga lyssnare varnas. Stilsnackarna har lite svårt att hålla sig för skratt och visar sina mer personliga sidor…

Sändes 27 augusti 2017

STILSNACK SPECIAL med gästen Maria Montazami: Vi gläntar på dörren till julen och hör Maria Montazami berätta om sin julservis, hippiestilen och det oväntade färgvalet på årets julpynt.

Sändes 22 augusti 2017

Avsnitt 10: Back to work! Så styr du bort från kreativt kaos och smarta klädtips för den svåra övergången mellan sommar och höst. Dessutom om Hollywoodkändisen som gästar podden.

Sändes 20 augusti 2017

Avsnitt 9: Få stenkoll på stil! Vi listar olika stilar för hemmet och på kläderna. Hör stilexperten om sitt hemliga drömboende och inredaren om 90-tals plagget, som hon ratade, göra comeback på modeveckan i Köpenhamn.

Sändes 13 augusti 2017

Avsnitt 8: Stilexperten och inredaren om hållbarhet och kroppspositivism. När är det INTE feng shui hemma hos Jannice och varför fick Katarina skit i sommar?

Sändes 6 augusti 2017

Avsnitt 7: Så ska du tänka på klänningsjakten och fiffigaste tipsen för dina fönster. Dessutom veckans stora miss hos frisören och på röda mattan.

Sändes 30 juli 2017

Avsnitt 6: Klädtipsen för dig med den oformliga figuren och så får du med alla element på husfasaden. Och så thujan förstås – älskad och hatad men av vem?

Sändes 23 juli 2017

Avsnitt 5: Inredaren Jannice drar paralleller mellan stilleben och runda rumpor medan stilexperten Katarina ger knepen till dig som vill klä fram en maffig hylla (läs. större byst).

Sändes 16 juli 2017

Avsnitt 4: Stilexperten och inredaren om viktresor och kroniska sjukdomar. Det personliga avsnittet som börjar med pyjamas och kaffedrickande och fortsätter till händelser som förändrat livet.

Sändes 9 juli 2017

Avsnitt 3: Hitta din kroppsform och förstå feng shuins flöden i hemmet. Vem har dynga i gästrummet och varför är det så svårt att säga ”skärgår’n”?

Sändes 29 juni 2017

Avsnitt 2: Så sätter du sommarstilen hemma och knepen för att bli en riktig REA-räv. Premiär för lyssnarfrågor men vem tusan är ”Galne Gunnar”?

Sändes 29 juni 2017

Avsnitt 1: Den vita inredningen och det svarta klädträsket. Stilexperten och inredaren möts i fördomsprofilen. Jannice berättar om sitt sämsta klädköp!

Sändes 28 juni 2017

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00