VINTERSMAK…

Dottern bjöd på fika idag, mysigt med fredagsfika tillsammans.

Kaffe & pepparkaka, i form av vatten….!!!

Ni som känner mig vet ju att jag hellre hade ätit en riktig pepparkaka,  men måste ju erkänna att det var en riktigt god pepparkakssmak.

Nu ska jag gå & försöka att bygga mig ett pepparkakshus med dessa flaskor…

Vi ses

Ha en underbar  F R E D A G

k r a m åsa

 1. Arja skriver:

  Halloj!
  Den måste absolut provas, men jag äter ju hellre degen än färdiga
  pepperkakor ;O)
  Dina tavlor med ansikten på är det du som är konstären eller var har
  du köpt dom?
  Ha d gott kram Arja

 2. Monica skriver:

  Halloj !! Måste först och främst gratta till flytten !! Har följt din blogg ett tag nu och kände på mig att nåt sånt här skulle hända förr eller senare, så fin som din blogg är 😉 Blir väldigt inspirerad av de mjuka ,lugna, jordnära färger du har i din inredning just nu. Blandat med de stora gröna växterna du visat några gånger, plus lite olika metall här och var så känns det väldigt harmoniskt , aktuellt , höstmysigt, men samtidigt individuellt. du insiprerar mycket med din figertoppskänsla måste jag säga !! Såg att du gillade några speciella vattenflaskor, som tydligen bara säljs i Italien. Lovar att hojta till om jag skulle springa på dem på stan 🙂
  Kram,Monica K ( i Rom )

Comments are closed.

LOADING..