Att få träffa någon man beundrar, Signe Persson-Melin!

Sitter här bland alla mina stjärnor
& funderar hur jag ska gå vidare med mitt adventspyssel.

Förmiddagsteet serverat i en helt ny te mugg,
som jag fått med mig i en goodiebag tidigare i veckan.

För vet ni vad, 
jag fick den stora äran att vara med på en helt underbar
afternoontea som Rörstrand anordnat

i samband med pressvisning av deras
nya teservice SPM formgiven av Signe Persson-Melin.

Vilken lycka för en stor te-drickare som mig
Signe Persson-Melin + en teservis.
Den kombon kan ju aldrig gå fel liksom.

– detta var dessutom på en av min mest deppiga dagar,
jag torkade mina tårar, klev upp ur sängen

& fäste på mig GLAD-masken,
för det här var något som jag absolut INTE VILLE MISSA –


Signe Persson-Melin … wow
vilken fantastisk kvinna & vilken fantastiskt te-kanna. 


Vi var fler på tebjudningen som var oerhört glada i att få träffa Signe.
Här ovan ser ni chefredaktören, för en av mina absoluta favoritmagasin,  
Elle decoration, Svante Öquist, i tätt samspråk med Signe.
– vet inte vem som blev mest förtjust i vem här  …
för visst ser även Signe VÄLDIGT nöjd ut –

Vill ni läsa om Svantes upplevelse av kvällen,
så kika in på hans blogg som ni finner  HÄR 

Fantastiskt fint uppstyrd pressvisning av Rörstrand,
i en lugn avspänd miljö 

Här ovan ser vi Signe berätta lite om hur hon
tänk vid formgivningen av just denna teservis som fått namnet SPM.
SPM som står för Signe Persson-Melin, används  alltid som signatur på
hennes produkter & det är tillika även namnet på hennes studio. 

TE det är riktigt BRA grejor det !

k r a m åsa

 1. Ååhh, vad mysigt det ser ut 🙂 Och vilken fin servis , verkligen vacker och ja, den kvinnan, hon kan hon , om man säger så 😉
  Tycker du gjorde rätt som gick iväg på detta, många gånger kommer ju evenemang och liknande i ens väg när man som bäst behöver det 😉
  Däremot kan jag väl ändå tycka att det är bra att man stannar upp ibland och tja, är lite smådeppig om ändå bara för en stund , om man nu är det , att liksom tillåta sig att känna en känsla även om man kanske inte borde ta till sig den, istället för att bara ruska av sig allting och tycka äsch, strunt idet liksom, för rusar man bara på och inte känner efter så brukar det komma tillbaka med dubbel kraft igen, nångång.Vi kvinnor håller ofta så mycket inne och ryter sällan ifrån, tyvärr , men ibland kan man väl ialla fall få tycka lite,liiite synd om sig själv ;). Det viktiga är ju ändå att inte låta sig golvas totalt av saker ,människor eller händelser som inte är värda det 😉
  kram till dig <3
  Monica i Rom

  1. Ja helt fantastisk vilken människa & så vänlig hon var. Kan inte förstå att hon fyller 90 år till sommaren. Tänk att vara så driftig i den åldern, helt otroligt!
   Känner mig riktigt nöjd att jag orkade pallra mig iväg, men som du skriver, tror också att det är helt ok att tillåta sig att vara låg mellan varven. Tror inte att man orkar annars. Just nu är jag inte på topp, absolut inte på topp, ganska långt därifrån faktiskt, men jag vilar i den känslan & gör så gott jag kan under tiden:)
   Ha en fin fortsättning på helgen Kramar Åsa

 2. Så snyggt på marmorskivan i köket, stämning!
  Spännande att se vad som händer med stjärnorna…
  Ja, den servisen skulle jag gärna säga JA TACK till. Vi har bruksföremål av hennes tidigare alster och tänk vad det står sig. Njuter fortfarande av formerna och att använda det.
  Fin helg till dig!

  1. Åh lyckas dig som har alster från Signe, jag har bestämt mig för att försöka leta aktivt efter några äldre föremål, för precis som du säger, de går aldrig ur tiden:)
   Fin fortsättning på helgen till dig med!
   Kramar

 3. Hahaaaaa!!! Du har också kört igång med en Hyacint och grön mossa!! Då är jag inte ensam

  1. Jasså är du också en sån här tidig julare … haha … då undrar jag om du dessutom är som mig att, julen försvinner ur huset typ redan på annandagen???

   Jag är glad att jag orkade pallra mig iväg på eventet för redan där på kvällen kände jag mig aningen STOR & STARK, det försvann ifs. dagen efter, men du vet ibland får man vara glad för det lilla:)
   A star for a Star haha…du är ju bara för rolig!
   massor av kramar

   1. Njaeeeee, jag är dålig på att ta bort julen… Det är så himla trivsamt med adventsstakar och stjärnor i fönstren, de hänger utan problem in på nya året 🙂 Julpyntet åker bort lite fortare, men blir säkert kvar över nyår…. Vojj vojj… Det är den här ombonade trivsamt varma känslan jag tycker så mycket om och har svårt att släppa. Däremot har vi löst problemet med granen, det är fint med riktig gran, men trist när den ska ut. Vi hittade ett Ikeatyg med en stor gran på. Den har jag sytt fast pynt på och den hänger vi upp på väggen

 4. Åh lyckost dig som fick gå på den te-bjudningen och servisen ser så himla fin ut!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  1. Ja vilken lycka att få träffa Signe & vilken underbar människa, tänk dessutom att hon fyller 90 år till sommaren … kan man absolut INTE tro. Hon brann verkligen för sitt yrke/sitt kall, helt fantastiskt kul.
   Hoppas du har en riktigt fin lördagskväll & en härlig söndag framför dig:)
   Kram Åsa

  1. Ja det var verkligen så otroligt roligt. & Signe wow, vilken kvinna, så fin & ödmjuk och tänk hon fyller 90 till sommaren, alltså helt fantastisk:)

 5. Ja te är riktigt bra grejer…och att dricka ur den servisen måste vara fantastiskt! Vilken fin stilfull och klassisk mugg. Servisen måste jag ta mig en titt på….ser fin ut! Ja tänk vilken kvinna, så kreativ och aktiv!!
  kram kram tina

Comments are closed.

LOADING..