DIY – EN UNDERBAR STJÄRNGIRLANG AV PAPPER!

Bara för eran skull,
för att jag tycker så mycket om er.
Har jag varit nere i källaren & letat upp några adventsstjärnor.

Jag gillar ju absolut INTE att hänga upp stjärnorna & absolut INTE tända dem
förrän det verkligen är 1:a advent.
Men för att visa er mitt lilla adventstips så var jag ju bara tvungen,
annars hade det liksom inte blivit som jag tänkt mig.

Att sträcka mig så långt att jag tänder dem …
neej ni, det är att kliva över min adventsgräns alldeles för mycket …

Det har ju under de senaste åren varit väldigt inne att hänga ett gäng
stjärnor i ”samma” fönster,  
typ modell skyltfönster & jag gillar det väldigt mycket.  
I år fyller jag även på med mina egna stjärngirlanger.
Ni  minns väl förra året då jag sydde liknande i kopparfärg,
om inte kan ni titta HÄR 

 

I år klippte jag alltså ut stjärnor  i vitt & guldigt papper
(använde en pepparkaksform som mall)
Sydde ihop dem, (precis på samma sätt som förra året) använde mig i år av guldtråd. 

Kanske blir det en eller annan girland till innan julen … vem vet,
även stjärnor kan ju vara fint i en julgran! 

Jaha … nu var platsen upptagen … igen …
Det går fasen inte ens att lämna platsen, om så bara för en sekund …
Jag tänker tränga mig ned bredvid, det finns ju plats för åtminstone två personer!

Ha en riktigt fin fortsättning på söndagen.

k r a m åsa

 1. Camila skriver:

  Åååå, så fint!!

  1. Åsa skriver:

   Tack snälla <3

 2. Carita skriver:

  Hej Åsa, tack för att du även i år har ‘kickat’ igång mig med adventssjärnorna! Märker att mkt har hunnit hända här hemma hos mig och stjärnorna passar inte längre där dom var förra året

  1. Åsa skriver:

   Tack Carita, här bärs det också undan saker, ibland blir det ju bara för mycket av härligheten…nu ska ju dessutom julen få plats också:)
   Varma kramar till dig

 3. Monica skriver:

  Åååhhhh , vilken underbar hörna <3
  Gahh, vad snyggt det blev med en massa stjärnor så där ,kör copy-paste direkt på den här ideen, ja liksom hela köret ,bara så jädra mysigt !!
  Vet du, du är så jäkla bra på detta,hela alltet,, tror baskemej att du är den enda i bloggvärlden ( i min i alla fall ) som grejar det här med olika saker, ganska mycket saker ibland , samt inte bara designprylar, utan fyndat här och där och samtidigt får du det att se så stilrent ut och så in i " Norden" trend och design-medvetet, det bör faktiskt påpekas att det är himla, himla svårt 😉 🙂
  En annan grej som jag gillar med dig är din ålder och var du är i livet….ha,ha, missförstå mig inte nu, men jag ( och många andra med mig , vill jag tro ) som är myyycket närmare 50 än 40 kan känna att många yngre inrednings-bloggare liksom har en annan attityd till inredning än vad jag har nu och andra prioriteringar. Dessutom är ju mina barn på väg i rask takt mot 20-års åldern och det är ju faktiskt också något som speglar sig i hemmet och i inredningen . Något annat som finns i mitt hem är ju också såklart mycket gåvor , samt allt man samlat på sig igenom åren som inredningsintresserad och såklart ( eller tyvärr, kanske man kan säga också i sådana här fall ) en hel del arvegods som man ( förhoppningsvis ) inte har i 20-30 års-åldern och som sätter väldigt stor prägel på hemmet .
  Med denna långa harang vilel jag egentligen bara säga att :
  Du är sååå himla BRA !!!!!
  Och bloggvärlden skulle vara bra mycket tristare utan DIG 😉
  Kraaaam,
  Monica i Rom
  Vägra tro något annat

  1. Åsa skriver:

   Tack söta, söta Monica.
   Satt just i går kväll och pratade med detta om ålder. Håller så med dig, vi som är aningen äldre har ju en helt annan syn på detta med inredning, vill vi att livet ska synas i våra hem, även om vi också ibland svävar ut i ”inne-detaljer” –
   livet & människan bakom hemmet är viktigt tycker jag, det är det som ger karaktär.
   Återigen stort TACK för dina alltid helt fantastiska ord!
   TACK //Åsa

Comments are closed.

LOADING..