Gör en egen krans av buxbom!

som jag gjorde tidigare i buxbom,
hänger nu på vår ytterdörr

fick även tag i två buxbomsklot på Ikea,
som jag stoppat ned i krukorna bredvid dörren.
Denna vinter blir det alltså buxbom för hela slanten vid entrén.
Mina betongtomtar ska få komma fram i helgen, tänkte att de kunde
få varsin röd fluga, för att på det sättet försöka få till lite mer julkänsla här utanför.

– ser ni förresten på bilden ovan,
de rosa rosknopparna, inte riktigt vad man väntar sig
såhär 4 dagar innan julafton –

Nu skulle jag gärna önska mig lite snö,
det hade ju genast bidragit till en viss julfeelingen,
istället för detta leriga mörker.

Önskar er en fin kväll!

k r a m åsa

 1. Vad fint det blev! En riktigt välkomnande entré på alla sätt. Jo, lite snö skulle inte vara dumt. Vi har iallafall lite frostigt och fruset…
  Krama Eskil! Jag ser fram emot julen för i år kommer ”lillebror” voffsegull och firar på Strumpars. Lilla Kottemans bortgång fick mig att inse att jag ska ta tillvara alla gosstunder, bus och lek som lillebror bjuder på. De är bara till låns.
  Ha en skön helg och var rädda om varandra!
  Kramilurer!

 2. Carita skriver:

  Det är mycket kärlek i det vackra huset du bor

  1. Åsa skriver:

   Tack Carita, ja här hemma tar vi ett steg i taget. Längtan efter Sören är stor <3
   Hoppas du får en fin helg/Kramar

 3. Ninni skriver:

  Så fint du ordnat vid Er entré, smakfullt och stilrent. Åsa ert hus är som i en saga, så eget och underbart renoverat av er. Överdelen mot nocken, för mina tankar och minnen till min lekstuga som morfar gjorde till min mamma en gång för länge sedan, så mycket minnen från min lektid i den.
  Vill du pussa och krama om Eskil från mig. Du får självklart också mina kramar.
  Vänligen Ninni.

  1. Åsa skriver:

   Tack Ninni, ja kanske är det därför alla kallar vårt ”gamla” hus för pepparkakshuset, påminner nog just om en saga. Så roligt att överdelen påminner om din mammas lekstuga, måste varit en riktigt fin sådan då misstänker jag:)
   Eskil blir GLAD för all uppmärksamhet han kan få, han är precis som vi, lite ledsna här hemma, ingenting känns riktigt bra…men vi kämpar på,
   tar en dag i taget…nätterna är som alltid värst.
   Skickar dig varma kramar tillbaka//Åsa

Comments are closed.

LOADING..