STYLING & FOTOGRAFERING

jag fortsätter mitt samarbete med detta företag.

Denna vecka gäller det dukningar 

 & återigen dök det upp en blixtförälskelse när jag plockade upp
porslinet som skulle fotograferas.

 Om sanningen ska fram, så var det egentligen två…

Här är en av dem … Street karaff från Orrefors, men hur snygg???
vad har hänt med mig & kristall,
… jag som inte alls är något för det glamourösa.
Jag gillar ju lerkrukor,  handdrejad keramik,  lite ruffa bohemiska saker
& nu helt plötsligt har jag fått en viss släng av kristallpassion.

Den andra
– även den i kristall ? –

får jag nog visa er någon annan dag,
vill ju absolut inte ge er en kristallchock såhär i början av veckan!

Dags för mig att jag kvista upp till köket
för att ge maken en hjälpande hand med

kvällens middag,
inkokt lax med spenatröra står på kvällens meny.

Avslutar med ett varmt tack & hej från mej!

k r a m åsa

 1. Men dra mig baklänges så snygg flaska/karaff!! Fast jag såg vad kristallstakarna kostade i Skultuna.. Gissar att karaffen inte är billigare, det blir till att fortsätta dregla och önska

  1. Visst var den snygg, men du vet vad jag skrev häromdagen, ”man måste hejda sig” men dregla & önska, det tycker även jag att vi kan fortsätta med:)
   Kramar

  2. Titta Nina, jag tror att vi kan fortsätta vår konversation såhär genom att vi svarar hela tiden, vad tror du, ser detta konstigt ut, med två svar på ”samma” ställe?

  3. Det funkar 🙂 Men fortfarande måste jag skriva in uppgifterna varje gång :-/. Å all fantastisk 😉 text jag skrev kom inte med. Avisering i mailen, som det var förut, kan det vara något att fortsätta med? Tycker jag iaf.
   Så! Nu har jag gnällt klart 🙂

 2. Har karaffen och whiskeyglasen i den serien =) Lr rättare sagt har gett det i present till min man som älskar whiskey.. Absolut inte gratis, men den serien är juuu såå fin =) Nu funderar jag på om jag ska köpa till martiniglasen eller highball eller båda kanske… dom e ju så fina..

  1. Åh lyckliga du & DIN MAN, denna serie är ju så fantastiskt snygg. Håller med dig skulle verkligen kunna tänka mig både martini & highball, även champagneglasen gillar jag:)

  2. Ja även om jag inte dricker whiskey så är jag så glad i den serien. Letar för fullt efter den perfekta serveringsvagnen nu så jag sedan kan ha det ståendes framme med hans flaskor ala mad men hehe Men ja, hela serien är underbart, så tids nog lär nog något mer få flytta hem till oss =)

 3. Åh,vilka fina bilder 🙂
  Som vanligt fångar du en speciell stämning,skulle gärna sitta där vid bordet….. 😉
  Jag är verkligen en kristallälskare av högsta ranf , så mig får du gärna chocka !!
  Karaffen är underbar och det som är så härligt med just kristall är ju det att det är absolut tidlöst,kommer aldrig gå ur tiden så att säga, ej heller förlora sitt värde. Dyra samlingsgrejer kan man ju önska sig till födelsedag och jul , kanske kan flera gå ihop om det och sedan så kan
  man ju samla i flera år. Är det tidlöst , så är det . Ja du hör, låter som om jag jobbar på Orrefors,ha,ha……..glasen på sista bilden är ju också bara såååå läckra…..ja, det har alltid bott en liten glamourkvinna i mig…..bara så att du vet 😉
  Kram på dig,
  Monica i Rom

  1. Åh härligt, misstänkte starkt att du var en glamourkvinna, underbart:) Förstår då att du måste trivas super i Rom, där de flesta är så glamourösa & tjusiga. Har ju själv fostrat upp en glamourdotter här hemma, så lite glamour finns även i detta hem:)
   Kramar

Comments are closed.

LOADING..