I Myrbergs Orangeri växer det så att det knakar!

TITTA … titta noga

ser ni, det växer … potatisen är gå gång!

Så fort jag kommer hem från jobbet,
tar jag mitt kaffe & går ner till växthuset

Vattnar mina små plantor,
-här ovan är det blomman för dagen som kämpar
sig upp mot solljuset-

& bara njuter av värmen & tystnaden.
Det enda jag hör är fåglarnas glada melodi.

Alltså denna tid på året,
det finns inget bättre!

Jag njuter fullt ut!

Maken har hängt upp den nya lampan,
nu ska bara ljusen i, sen så kommer
här att gnistras riktigt fint om kvällarna.

Önskar er en jättefin fortsättning på tisdagen!

k r a m åsa

 1. Det ser verkligen helt underbart ut på bilderna,förstår att du njuter till max 🙂
  Det finns en sån speciell känsla med att titta på växter som växer och gror , eller hur ?! Men min absoluta favvo på bilderna , är lampan 🙂
  Romantisk och lite glamour-tant som man är 😉
  Kram på dig o ha en bra dag ,
  Monica i Rom

  1. Romantisk & lite glamour-tant, det låter fint tycker jag:)

 2. Mian skriver:

  Du har det så fint, både ute och inne! : )

  1. Tack snälla Mian:)

 3. Tack Åsa för alla vackra bilder och fina texter du inspirerar mig med. Hittade till din blogg för några år sedan och den är sedan dess min absoluta favorit. Jag skulle så gärna vilja få se lite mer bilder från ert vackra orangeri, både från utsidan och insidan, då jag själv drömmer och planerar för en egen oas nere vid vår strand vid Mälaren ❤️

  1. Tack snälla Susanne. Har undvikt helbilder från växthuset eftersom det inte är färdigbyggt, det har tagit aningen lång tid. Men någon form av helhetsbild ska jag få till så att du kan få en känsla för hur det ser ut:)

 4. Ninni skriver:

  Jag håller med Dig fullt ut Åsa…det här ÄR bästa tiden på året…när allt har sin början och vi möter en natur, som får mig att känna LYCKA i min själ. Vart jag än går finns något som fyller mig med glädje. Idag har jag för första gången fått möjligheten att lukta på en platsplanterad magnolia, vilken underbar doft…så mild och ljuv…de är inte vanliga här, på min breddgrad.
  I söndags under min promenad gick jag förbi många vitsippor, den underbaraste av dem alla, av de vilda blommor i vår natur.
  Så mysigt Ni ordnar i ert orangeri, förstår att stegen gärna leder dig dit.
  Ljusa Kramar från Ninni.

  1. Låter ju helt fantastiskt med magnolian, vilken otrolig blomning de träden/buskarna har just nu:)
   Kramar

Comments are closed.

LOADING..