Att bo på Agroturismo på Ibiza

Har ni bott på Agroturismo någon gång?

Gillar verkligen den formen av boende,
finns ju lite överallt i Europa men är kanske mest utspridd i Italien,
men även väldigt vanligt på Mallis & Ibiza.

Vill ni läsa mer om hur vi hade det på vårt Agroturismo på Ibiza
så kika in HÄR på atmycasa s nya sida.

 

 

 1. Det låter fantastiskt med eget hus och liten täppa! Jag är lite rädd för att komma för nära inpå en värdfamilj annars, gillar inte det där med att bo hemma hos någon (som många faktiskt gör). Men det här verkar vara en lyxig kombo av hemmiljö och att rå sig själv i lugn och ro. Läckert. Hur är priset, om man jämför med ett medelklass hotell?

  1. Håller med dig med detta att komma för nära värdfamiljen, inte min grej heller … men så känns det inte alls här, ägarna bor en bit ifrån & de syns enbart vid frukosten. Väldigt diskreta människor som inte alls hänger på en. Känslan är att du liksom är på ditt eget sommarställe & du gör precis som du vill. (förutom att du får en härlig frukost serverad) Vårt lilla hus kostade ca. 2500:-/natt (du vet just nu är ju inte de svenska pengarna värda så mycket, så att resa utomlands just i år svider ju lite extra i plånboken)

 2. Ninni skriver:

  Helt underbart!!!!!!!!!!
  Härliga sköna foton av ett paradis, kan känna känslan, det måste ha varit helt underbart!
  Ljusa kramar från Ninni.

  1. Ja Ninni detta var ett helt fantastiskt ställe & som vädret är just nu här hemma måste jag ju erkänna att jag längtar tillbaka … mycket!
   Kramar

 3. Nina skriver:

  Vilka härliga bilder du bjuder på! Nu vill jag ha sol och värme ännu mer….. I vanliga fall vill jag inte åka utomlands på sommaren eftersom jag tycker jag missar alla blommor och grönskan, men här har ju knappt något hänt ännu. Akljean blommar, Syrénerna har precis slagit ut. Allt är supersent och då längtar jag till sol och värme…. Men din trädgård verkar blomma för fullt 🙂 härligt!
  Njut du som kan 😉
  Ha en fantastisk dag
  Kramilurer!

  1. Håller med dig Ninni, gillar inte att åka utomlands på sommaren, gillar faktiskt inte alls att resa så mycket. Men den här resan var fin & välbehövlig:)
   Men så trist att trädgården är så sen hos dig, det är den inte alls här hemma. Hoppas nu att solen & värmen kommer & breder ut sig över DIN trädgård.
   Kram på dig!

  1. Ursäkta…Nina menar jag såklart:)

  1. Nina skriver:

   Ursäkten godtas :-)))
   Jag ska spara och komma ihåg det här stället tills jag får med mig maken till Ibiza. För honom klingar det för mycket av party, ungdomar och ännu mer party 🙂 men trägen vinner!
   Ja, nu längtar jag efter blomning i trädgården!! Har suttit i uterummet och inhalerat citrusdoften som gradvis träder fram. En lisa för själen när lediga dagar och stunder är minimal.
   Kramilur!

  1. Jamenvisst var det både vilsamt & härligt. Som vädret är här hemma nu längtar man onekligen tillbaka:)

  1. Ja det var verkligen ett superfint ställe:)
   Kramar

Comments are closed.

LOADING..