Stilleben på skänken, vitt & näver!

Men oj vad fort hösten kom,
exakt -samma- dag som höstmånaden September startade
så virvlade regnet in. 
& med regnet kom även det gråa mörkret,
nu gäller det att plocka fram belysningen & ljusen 
i centrum igen. 

På skänken hamnar nu lampan Milk från &tradition i centrum.
Ser ni att jag dessutom plockat fram en näverkorg som min
fina svärmor tillverkat,
tänkte jag skulle ta fasta på att näver
är ett material som kommer stort nu till hösten.
-så dags att leta hos mor – & farföräldrar efter näverfynd- 

Mitt doftljus -Dusty Day- jag fick med mig tidigare i våras från ett kul
event min fina kollega här på Sköna Hem ordnat hos Dusty Deco,
har även det landat på en central plats här i rummet.

Ni vet nu stundar ju våra allra BÄSTA ljus tider.

Välkommen HÖST !

k r a m åsa

 1. Åsa skriver:

  Hej!

  Undrar om du har färgkoden och vilken färg det är du har målat skänken på bilden. Har tänkt fråga det längre men inte kommit till skott. Tror det skulle bli bra hemma hos mig med den färgen också! Tack för superblogg! Kram från en annan Åsa

  1. Jenny skriver:

   Den koden vill även jag ha, så underbart vacker!

   Jenny

  1. åsa skriver:

   Skänken är målad för några år sedan, det är faktiskt en metallic färg som blev över när jag målade en vägg. Den är från Alcro & om jag inte minns fel heter den Antracit Metallic. Tack för dina fina ord Åsa! Kram Åsa

Comments are closed.

LOADING..