Tänk att hitta en PÄRLA!

En av mina drömmar som jag har haft sen jag var liten
är att hitta mig en egen pärla i någon form av mussla.

Idag när vi ska ha ostronfest i orangeriet
väljer jag att duka upp med just pärlor i ostronskal

misstänker att detta är det närmaste jag kommer
att få se en pärla i ett skal 🙂

Tänder upp några ljus i grillen

tar mitt kaffe

& njuter en stund innan det är dags att
förbereda kvällens middag .

Hoppas ni får en riktigt fin lördagskväll!

k r a m åsa

 1. Nettan skriver:

  Jädrar (ursäkta ordvalet) va vackert!! Alltså dina idéer och dina kreationer i alla former är som balsam för själen!! Ärligt talat Åsa, du bjuder alltid på så mycket vackert i din blogg! Dina varma och enormt vackra bilder sprider ett lugn inom mig på nåt magiskt sätt… Lät inte klokt hör jag själv – men du får ju varenda liten sak du fotar att sprudla av liv o framföra ett budskap att jag liksom blir sittandes o bara tar in varenda sak på bilderna… O alla har de som sagt nåt att förmedla!
  Du gör detta med bravur må jag säga!
  Och det tillsammans med dina ord mellan bilderna är och blir bara så perfekt!
  /tack för jag får ta del av din konst!
  Kram Nettan

  1. Men åh så otroligt fint sagt, jag blir nästan generad:)
   Varmt TACK Nettan!
   kram Åsa

  1. Tack Lena, kvällen blev super:)
   Hoppas du får en härlig söndag!
   Kram Åsa

 2. Inger skriver:

  Så vacker dukning, kan tänka mig stämningen när det börjar skymma.
  Du är en mästare på vackra och kreativa dukningar.
  Ha en trevlig kväll!

  1. Tack snälla Inger för din fina kommentar:)
   Önskar dig en fin söndag!
   Kram Åsa

Comments are closed.

LOADING..