Fest hos Bindefeld!

Undrar om det var festen hos Bindefeld som tog musten ur mig,
iom. att jag inte fått ihop ett enda inlägg sedan i torsdag .
Neej skoja bara, får skylla på den berömda tiden,
den där tiden som allt som oftast INTE räcker till!

Hur som helst, nu är jag -back in business- igen:)

Jag var alltså på en fin fest i fredags.
Det var Michael Bindefeld som bjöd in till en härlig lunch på
hotell Ett Hem här i Stockholm.

Detta var för att fira premiären av hans
tv program Fest hos Bindefeld som har premiär på torsdag på kanal 5,

 

Som vanlig vid dessa tillfällen fotades det hej vilt
från alla håll & kanter.

Dukningen,underbar, som alltid i Ett Hems underbara orangeri.
& dessutom serverades tre rätter gudomlig mat!

-Btw, en liten rolig incident här
haha…kan ni gissa vem jag hade som bordsällskap

på min ena sida
jomenvisst…Katrin Zytomierska,
ni vet hon som hatar tjocka människor
& ni vet jag är ju aningen överviktig,
tom. mer än aningen överviktig faktiskt.
Blev själv så full i skratt att det var just vi
som ”råkade” hamna bredvid varandra, av alla
för övrigt smala människor… haha  – 


Vi fick även se några klipp av programmet under lunchen,
här förstår man att detta verkligen är en fortsättning av hans fina bok

min trädgård är en fest.
Hela programmet utspelar sig i Micaels trädgård & hans härliga växthus,
där han dukar upp till olika gäster i varje program.
– & vilka dukningar…Micael blandar både färger & former
på ett sätt som ger lycka i kroppen! –

Här står trion som är programledare för programmet
tillsammans med mitt rara -på andra sidan– lunchsällskap Victoria Skoglund .

Torsdag kl.20.00 på kanal 5 är det alltså premiär,
& jag kommer sitta klistrad framför tvn.

Låt ropen skalla
FLER BLOMMOR ÅT ALLA!

k r a m åsa

 

 1. Sandra skriver:

  Måste vara jättejobbigt att ha ett sånt behov av att synas (Katrin alltså) och samtidigt är det svårt att nå ut i bruset… Men visst är det skööönt att strunta i vad andra tycker och ta en portion till:)!

 2. Kul att läsa och jag gillar ju mycket med Katrin Z (utan att känna henne). Ofta säger hon saker som många tycker eller i alla fall kan skämta om men som inte många kända yppar och det krävs ganska lite för att provocera genom en blogg (och herregud vad mycket hat och rasism hon får ta emot i kommentarsfältet). Det omtalade inslaget i TV är ju en annan sak men hon har sådant enormt pannben och energi och målmedvetenhet kring bl a kost och träning att det säkert är svårt att förstå att andra kan vilja leva på andra sätt. Sedan ser jag ju inte dig som överviktig, förutom att vi alla som inte tävlar i fitness har några kilon ”över”.

 3. Ninni skriver:

  Åsa så roligt att Du var en av gästerna, känns så självklart med tanke på Dig och Din blogg (One of a kind). Sedan att få sitta med Victoria mitt emot!!!, vem skulle inte vilja sitta på en middag i sällskap med henne och Dig. Programmet ska jag absolut kolla på. Det är så roligt att Du får vara med om så mycket roligt och att Du delar det med oss, Tack!
  Skönt att ”bloggpausen” var av den här anledningen, blev lite orolig…med tanke på tumme och vovve.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 4. Men Åsa var du där, grymt grymt avundsjuk 🙂
  Ett hem är ju underbart och programmet verkar jättebra.

  Kram Anette

 5. Åhhhh, vilken fin dukning och oj vad roligt att få vara med där 🙂 Du är ju riktigt med i ”smeten” så att säga 😉
  bra gjort där 😉
  Har aldrig hört talas om den kvinnan, men är ju lite långt bort……;) Tycker sån rasism borde bojkottas , precis som all annan och min reaktion hade nog varit den att trycka i mig minst tre bitar tårta framför människan bara för att jäklas 😉 Men sån är jag, lite provocerande sådär i allra största allmänhet…….Jag har vägt allt från 50 kg till 85……..är 167 cm lång och har väl nu 48 år gammal landat nån stans runt, för mig, superbekväma och ”lagom” 65 kg 😉 Men kan ju säga att jag faktiskt mått lika bra (psykiskt, menar jag nu) på 50 som på 85 kg, jag menar jag är ju samma människa oavsett hur mycket jag väger,även om såklart hälsan, typ hjärtat, ryggen , benen och i mitt fall även magen mår bättre nu på 65 än 85 kilo 😉 Men att väga 50 kilo saknar jag INTE 😉
  Tack för en alltid,alltid inspirerande mysig och glad blogg <3
  Monica i Rom

Comments are closed.

LOADING..