Hyacint i vas…så snyggt med snitthyacinter!

Tycker det är så fantastiskt vackert att ha hyacinter i glasvas.
Denna gång valde jag orangea snitthyacinter som
jag lät ligga i marimekkos stora glasvas!

urna vas marimekko_myrberg

stor gryta staub_myrberg

Maken hade tidigare i veckan köpt med sig en
gryta.
  Så det fick bli ett riktigt långkok,
ni vet detta recept som går hem hos precis alla.
T.o.m vår Lillen, han älskar grytor av alla de slag!
Perfekt också att jag/vi äntligen har en riktigt rejäl gryta,
nu räckte maten gott & väl till oss alla sex + två extra luncher
& 8 st barnmatsburkar.
Detta kommer bli min nya grej, storkok/långkok varje söndag!

Nu önskar jag er en fin fortsättning på kvällen

kan ni känna doften?   doften av orange hyacint …

k r a m åsa

..

 1. Tokgillar Himlas produkter. Har en hel del därifrån. Annika är så galet driftig och duktig. Allt hon tar i blir guld, liksom. Hunduppfödning, budbilsfirma och hemtextilier. Är bekant med henne sedan mitten av 80-talet. Var på hennes 30-års-överrasknings-fest. En av de roligaste fester jag varit på!

  Vilka härliga bilder du bjöd på från en vacker morgon på balkongen!

  Kram Lena

 2. Heej !!
  Men,åh vad fint dukat 🙂
  Servetterna är verkligen ”himmelska” och passar perfekt till din dukning som är ett stort statement på att ibland eller kanske ofta, är det enkla det vackra 😉 Älskar även detta porslin och har länge funderat på om jag inte ska släpa ett par tallrikar åt gången när jag besöker Sverige…..Färgen på träet och några av stolarna är just den där perfekta ”honungsfärgen” som bryter av perfekt mot vitt eller svart,grått eller blått utan att ta över. Trä som ger värme men behåller känslan av svalhet, jag är kär <3 Vackert,vackert är det och jag som sitter här med ett gäng möbler i mölk valnöt och körsbärsträ skulle mer än gärna byta 😉 Gulligt med soffan till Lilleman,förresten <3
  kram på dig, önskar dig en fin lill-lördag :9
  Monica i Rom

Comments are closed.

LOADING..