Den första från trädgården

Den första knoppen från
min magnolia i trädgården börjar sakta
visa färg.

magnolia i mimou_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

magnolia_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

Jag måste ju bara plocka in 
en kvist

magnoliaknopp_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

för att kunna njuta av dess skönhet … nära!

Magnoliatider,
en av det vackraste tiderna på året

k r a m åsa

..

..

 1. Så kul det var att ses igår Åsa!

  Kram Anette

  1. åsa skriver:

   Ja jättekul Anette, ses vi imorgon på ÖppetHusligheter också?
   kram, kram

 2. Åååååå va vacker!!!! Bara mååååste ha ett magnoliaträd i trädgården 🙂
  Ha en fin dag o njut av solen idag 🙂
  Kram Anna

 3. Såååå vackert !! Vaserna med,helt i min smak 🙂
  Jag har en ganska så skraltig samling växter och blommor som överlevt förra sommaren och vintern på balkongen i år av olika skäl, så måste investera i nytt. Hade tänkt mig magnolia,kamelia, samt citron,apelsin och mandarin som sommarblommor. Hortensia måste jag ju bara ha också, äääälskar hortensia, speciellt blåa ;)Sedan några
  halvstora palmer och buxbom som kan bilda nån grön bakgrund.Här finns också orkideer som stora växter, det har jag haft nåt år, de är jättefina, stora, yviga……sedan så måste jag ha några hängande saker,på väggar och på ett räcke….hmmm…redan här kan man ju ana att det kan bli lite mycket på min 10 kvm stora terass…. 🙂 Men vad vore livet utan blommor och blader 😉
  Kram på dig, önskar dig en fin onsdag <3
  Monica i Rom

Comments are closed.

LOADING..