Utelivet … dags för det roliga att inreda utomhus!

Sommartider hej, hej… sommartider …

Nu börjar tiden vi längtat efter,
utomhustiden.
Dags att ta tag i inredning av balkonger, terasser &
uterum

Uterum_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

Något som jag personligen tycker är
bland det roligaste jag vet
  ….
-förrutom just nu kanske, när högerhanden är ganska obrukbar-
men på tisdag är det dags att plocka bort stygnen & åh vad jag
längtar till den dagen-
Välkommen ut i det fria till handen liksom!

uterum_cervera_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

Uterum_Cervera_myrberg

Foto: Åsa Myrberg

Men med en aning hjälp från nära & kära med det allra tyngsta,
så kan ju jag piffa lite med dynor, plädar,
kuddar & annat fint lättare pynt.

Utelivet … nu börjar det!

Önskar er en riktigt fin kristi himmelfärdsdag.

k r a m åsa

..

..

 1. Annie skriver:

  Hej! Vart kommer den fina ljusslingan ifrån? 🙂

  1. Hej Annie, den kommer från Cervera:)

 2. Dina bilder alltså, du är grym Åsa.
  Skulle såklart gilla att se lite Ethimo-möbler hos dig 🙂 jag lovar att du gillar’t!

  Kram

  Inredningshjälpen/Anette

  1. Tack söta Anette,
   Ja de hade man ju verkligen inte tackat nej till … haha … behöver du låna en brygga eller växthus att fota ”dina” möbler på så är du varmt välkommen upp <3

 3. Åh,vilka fina bilder !!! Här bli jag ju verkligen inspirerad,mer grönt åt folket 😉
  Jag tog min stora inredar/utredar dag igår på balkongen/terassen, så nu är det verkligen fint där. Den enda som saknas är massor av växter,halvstora, yviga, lite murgröna och andra hängande, lite citronträd (små),Hortensia och sånt så är det klart. Tänkte även måla en fondvägg innan det blir för varmt. Bästa , bästa tiden är ju nu 🙂
  Trevlig Kristi Himmelfärd på dig, här är det vanlig vardag 🙁 Men okej det med 😉
  Monica i Rom

  1. Tack snälla Monica, du är alltid så generös med dina ord, det värmer varje gång ska du veta <3 Åh så avundsjuk jag blir på dig som kan vara ute & fixa din fina balkong. Tyvärr ligger mitt blodvärde enbart på 94 just nu, så det är helt omöjligt för mig att hålla igång någon längre tid:( citronträd ska jag också ge mig på ett nytt i år, mitt gamla fick så mycket ohyra så hen slängde jag ut i vintras:) Låter härligt också med en fondvägg, vilken färg tänker du där? Någon nyans av blå ... eller <3
   Kramar

Comments are closed.

LOADING..