Tips på sängkläder i mjuk tvättad bomull

 

Nu ser vi mer & mer att det dyker upp sängkläder i mjuk tvättad bomull.
Jag som älskar det enkla uttrycket med en lite slarvig bäddning
– som är så lätt att få till med linne-
inser att detta även går med tvättad bomull fast det ger en
svalare, luftigare känsla.

Det fick bli en liten moodboard på sängkläder i mjuk tvättad bomull med just den avslappnade känslan som jag är ute efter.

 

påslakan tvättad bomull

A. Detta set i mjuk grön färg fann jag hos Åhléns

B.  Inka inspirerat mönster i percale vävning hittade jag hos Hemtex

C.  Även Ellos variant är i bomullspercale

D.  Himlas mjuka serie hope, med ett stort + det är nämligen sytt i ekologisk tvättad bomullspercale

E.  Även Dirty Linen som enbart haft linnekvalitet tidigare satsar nu på mjuk  bomull

F. Inne hos HM hittade jag en variant -där man nästan blir mörkrädd för det billiga priset, hur är det möjligt?-

 

Eftersom varje dag börjar & slutar i sovrummet kan jag tycka att vi kan lägga lite extra omsorg på detta rum.
Skapa en plats för lugn & ro, som vill ge oss goda morgnar & goda nätter.

 

..

..

 

 

 1. Ninni skriver:

  Hej Åsa, jag kan verkligen rekommendera Åhléns Abisko som finns i flera vackra harmoniska enfärgade färger. Det är ett bäddset som ger en skön mjuk känsla att omge sig med och ger ett lugn för ögonen samt vackert att bädda med. Är så nöjd med dessa sedan många år.
  ( OBS! Jag är inte sponsrad 😉
  Tack för ett fint inlägg 💚💙
  Ljusa Kramar från Ninni.

 2. carita skriver:

  yes yes and yes tycker jag med!!!
  älskar dina jämförelser <3
  och här går jag med tankar/drömmar om ett nytt kök så det ska bli såå spännande att följa eran resa med att välja/planera/utföra nytt kök 🙂 jag har lång 'resa' framför mig för har märkt att dom jag gillar mest är för dyra så att jag måste försöka vara extra kreativ att pricka rätt/kram carita

 3. Hej! Aftonbladet har många debattartiklar om just H&M som är skrämmande med tanke på det du skrev om just priset på deras sängkläder. Det är bra att tänka på om allt som vi handlar ”just så där billigt” att det finns en baksida. / Sonja

 4. Fast ändå. Vete sjutton om inte linne är bäst lämpade ändå, åtminstone tycker jag att det ska vara enfärgade sängkläder i den bästa slarvbäddningen…

  Haha. Nä, vet du det spelar så klart inte nån större roll när man tänker efter. Liksom inte PÅ RIKTIGT, men nust nu har jag verkligen snöat in på det. Enfärgat mjukt linne. Men jag har inte lyckats samla på mig så vidare värst många uppsättningar. Inte alls, för jag är ganska sparsmakad i mina inköp. Skulle kunna säga att jag ibland är så pass trögstartad att jag hoppar över en trend eller två. Så jag kanske köper mig ett bomullsset E eller D lockar 😉

  Jag sitter just nu själv kvar i sängen och ämnar så göra en bra stund till. Jag har både kaffe, dator, iPhone och min diktskrivbok brevid mig. Ljuvligt ackompanjerad av en spinnande katt.

  Kram Tina

 5. Du har glömt det nya set som Ikea har, Ängslilja. Tvättad bomull.

Comments are closed.

LOADING..