Fem tips att klä julgranen och vårt hem i julskrud i Allt i Hemmet!

.

Sitter & bläddrar i senaste numret av Allt i Hemmet, där julreportaget jag gjorde här hemma åt det norska magasinet Vakre Hjem för några år sedan, är återpublicerat.

Börjar fundera på hur jag ska klä min julgran detta år. Vill ni se mina fem tips på hur man kan klä sin gran, klicka er vidare HIT vetja!

köksbord

Foto: Åsa Myrberg

k r a m åsa

 1. fgjf skriver:

  tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

 2. Wow, vilka kreationer!
  Du är verkligen så makalöst innovativ!
  Kommer ihåg de där girlangerna som jag plankade och gjorde med stjärnor istället 🙂
  Kram Anna

  1. Tack snälla Anna!

 3. Alla granar är verkligen jättefina !! Men måste ändå säga att jag blev väldigt förtjust i den första 🙂 Tror jag gör så i år !! Har på senare år börjat köpa en mindre gran till jul, gillar det bättre faktiskt och så sätter jag den på ett halvhögt runt bord jag har, så höjden blir densamma, men man ser bättre krukan( här har man den planterad i kruka med jord ) och allt blir lite nättare,vilket jag gillar. Julklapparna lägger vi sedan under bordet,perfekt !!
  Tyckte det var jättefint med en klunga kulor under granen som du gjort på ettan
  ,lite annorlunda,kul grej, som skulle passa perfekt på en liten bordsgran man ser liksom lite underifrån 🙂
  Tack för aldrig sinande inspiration <3
  kram,Monica i Rom

  1. Aha har ni granarna planterade i kruka & placerat på bord, låter superfint tycker jag,
   då kommer ju kulor i klunga under granen passa super hos dig precis som du skriver.
   Jag minns att jag låg under granen & kikade upp på de röda kulorna, det var underbart vackert.
   Varmt tack Monica <3

 4. Monica skriver:

  Helt otroligt!!!! Jag blir lika inspirerad varenda gång jag kikar in här! Alla granar är ju helt underbara! Jag hade gärna ändrat mig varje år, men jag har en man som inte bryr sig så mycket om hur jag pyntar, tycker allt blir fint MEN när det kommer till granen så går det inte att ändra honom, det ska vara massor av röda kulor och silverglitter. Hmmmm!!!
  I dag har jag köpt mig en Hortus kruka i klarglas, jag älskar den krukan. Din gröna är också väldigt fin!
  Kram Monica i Lerum

  1. Haha…ja granar kan vara ett väldigt känsligt kapitel, min man låter mig göra hur jag vill, värre har det varit med barnen…de vill gärna ha lika i alla år & lika för dem = Disneygran.
   Ja Hortus krukan är verkligen superfin, en favorit här hemma:)
   Ha en riktigt fin dag, kram Åsa

Comments are closed.

LOADING..