Dekorera julbordet med en variant av lättgjord girlang!

.

 

Har man precis som vi ett relativt smalt matbord & ska duka upp för att många gäster ska få plats.
– Ni vet vid de där tillfällena när man letar upp varenda stol/pall man har i huset, för att alla ska få plats;)-
Då gillar jag att ha en låg, smal variant av girlang som dekoration i mitten av bordet som inte tar så stort utrymme, dessutom vill man ju gärna se de som sitter mittemot en, så som alltid gäller lågt om dekorationen är placerad mitt på bordet.  HÄR kan ni se mina varianter på en lättgjord girlang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

k r a m åsa

.

.

 

 1. Åsa skriver:

  Jättefint och klassiskt det gillar jag. Vad kör du för inställning på kameran när du tar dina bilder. Du tar så fantastiska bilder. Är du självlärd eller utbildad inom fotografering. Med vänliga hälsningar Åsa

  1. Hej Åsa & varmt tack för dina fina ord.
   Tyvärr är jag enbart självlärd, vill väldigt gärna försöka hinna gå på någon utbildning inom foto, men än har inte tiden riktigt räckt till. Jag har en bra kamera, Canon EOS 5D mark 2 som ger väldigt bra bilder, jag fotar manuellt och vrider på reglagen tills jag känner att bilden passar mig. Återigen varmt tack. Kram Åsa

 2. Jättefint !!
  Jag gillar såklart den sista allra bäst även om alla är fina;) More is more… 🙂
  Kram på dig ,önskar dig en fin Lucia-kväll <3
  Monica i Rom

Comments are closed.

LOADING..