Mot ljusare tider, mina mistlar och att sprida värme!

Inlägget innehåller ett osponsrat samarbete med UNHCR.

I dag vänder det & vi går mot ljusare tider.
När jag hämtade in mina mistlar från balkongen så sken solen riktigt ordentligt & mitt i juletid kändes det nästan som vår i luften.

mistel

Foto: åsa myrberg

blommor

Foto: åsa myrberg

Kan inte förneka att jag längtar efter våren, men lite vinter & snö hade
man gärna sett att det kom nu under julledigheten.

Här hemma är granen klädd & julklapparna inslagna, tänker att det kanske är just i kväll vi kan sprida livsviktig värme.

unhcr

Foto: åsa myrberg

Jag har själv köpt sex filtar till en familj på flykt för 210 kr.
Det låter inte som mycket, men en enkel filt kan göra skillnad.

unhcr

Foto: åsa myrberg

Känner ni att ni har möjlighet att avvara 210 kronor besök gärna
UNHCR 
gåvoshop.

 

asa_myrberg

Foto: åsa myrberg

Med detta inlägg vill jag passa på att tacka er, mina fina läsare för snälla kommentarer här & alla fina mail,  med en mistelpuss.

åsa

.

.

  1. Ninni skriver:

    Åh Åsa fina Åsa…”Du vänder ditt ansikte till mig, och ler mot ditt barn som en mor. Ditt ansikte lyser som solen , det är detta som gör att jag tror, att du ler emot mig som en mor. Psalm 763″…den kommer till mig när jag möter Ditt ansikte för första gången…HÄR NU…Du har och är en del av mitt liv genom Din närvaro och det Du delar och ger genom Din fina fina varma blogg. Jag har följt Dig här många år…jag sett din hand…känt Din närvaro och lärt känna Dig med det Du vill dela…Jag har känt Din varma själ…Nu vänder Du Ditt ansikte mot mig och delar Ditt varma ljusa leende…att mötas…att se Dig…glädjer mig, jag värms inombords…Du vänder ditt ansikte emot mig, Du vackra Du fina…Tack för att Du Är den Du Är…Du gör min värld ljusare genom Din blogg 😘 .
    Varma Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Du skämmer bort mig med dina välkomponerade bilder, tack.
    Skickar en puss tillbaka och önskar en God Jul.

Comments are closed.

LOADING..