Sweet Paul magazine

Jag har ny dator och kan inte hantera den riktigt än… tönt som tönt. Men, även om inte jag lyckas få fram en fin bild så måste ni bara bläddra i den här nya tidningen som norska NY-baserad Paul Lowe som bloggar på Sweet Paul har trollat fram. Fiiiint!
Läs och love här. Jag ska till Köpenhamn, både business and pleasure! Kram, Minna 🙂
I’ve got a new computer and we’re not friends yet – no pics on this post 🙂 But – you have to go and check out Paul Lowe’s /sweetpaul new magazine. It’s totally fantastic and can be read here. I’m off to Copenhagen – business and pleasure 🙂
  1. Janne skriver:

    Ååå så lekkert;)

  2. Stunning photography. Really beautiful!

  3. have fun and safe trip. i will check out sweet paul! verbena cottage

  4. Önskar dig en riktigt fin resa till Köpenhamn! Nu ska jag klicka på länken och kika i tidningen som du tipsade om.Kram,Regina

  5. Hejsan hejsan! 😉 Hittade just in till din blogg för första gången och blev stormförtjust i din underbara kreativitet. Alla bilder du tar fångar upp mig i en varm sekund och kramar mig hårt. Jag känner kännslan utav hemma och sedan märker jag nått stort. Bloggen är DU i grund och botten. Alla dina intressen, idéer och tankar i ett.Kära bloggerska, din blogg ska åter tittas på. ♥KRAMISKRAMAR I MASSOR // OLIVIA

Comments are closed.

LOADING..