In my kitchen garden…after some styling…

Styling Marie Samnegård Foto Minna Mercke Schmidt

Så här fint har jag det hemma i min köksträdgård. Inte alltid, men efter att min högra hand Marie, har stylat till det.
Vi tog den här bilden för att vi vill att även ni upptäcker de fantastiskt fina kvalitets redskap från Sneeboer. De är inte de billigaste, men har däremot livstids garanti. Jag såg dem på en mässa o föll direkt. En kvinnospade, det gillar jag. Nu ska jag lämna tillbaka dem till butiken, men hoppas att jultomten har hört min önskan och slår in helst hela serien 🙂

Trevlig helg mina vänner!
Minna 🙂

p.s. idag ska dricka ett glas vin (efter en månads detox (light) kur utan kaffe eller alkohol ) för att fira att idag
  • har jag jobbat exakt två år på det här roliga företaget Blomsterverkstad
  • är min kära assistentens Maries första arbetsdag som anställd hos mig (skulle druckit vin med henne men hon är dunderförkyld o ligger nedbäddad, mannen får vikariera, han hör ju till firman också :))
This is how it looks in my kitchen garden. Not always, but after my assistent Marie has mady some styling 🙂 We wanted to show you these fantastic garden tools I saw at Malmö’s Garden Fair. They’re from Sneeboer and have life long quarantee. Now I’ll go and leave them back to the shop, but hope that Santa has heard me and brings me the whole series on Christmas eve.

Have a good weekend my friends!

I myself will have a glass of wine (after one months detox without coffee or alcohol) to celebrate that I’ve been working for this wonderful company Blomsterverkstad for to years today 🙂
And that Marie, my assistent, is a real employee here at Blomsterverkstad starting today.

  1. Ooo! This looks practical! Very inspiring indeed!!

  2. Åh vad vackra bilder igen visa oss. Jag älskar fågelhuset över allt. Tyvärr fartyg de inte till Tyskland. Jag skulle ha velat att beställa. Synd.Ha en trevlig dag. Heike

  3. Nydelig bilde …og takk for tipset om den fine hageredskapen.God uke til deg.Klem…Ellen

  4. Congrats and cheers from Berlin. I love your blog!

  5. Vilken underbar bild…….. Å redskapen ser precis så där gedigna och vackra som jag vill att trädgårdsredskap ska vara…..Kram Charlotte

Comments are closed.

LOADING..