Glad Lucia!

Lite rapporter om övriga livet, inte bara Julkalender hela tiden 🙂 Vi började dagen 7.30 på dagis. Att det var -10 grader är väl inget att gnälla om, har fått rapporter om -25 i Dorotea. Brrr, men mysig var det. Efter Luciatåget o skönsång ute bjöds vi på mumsig frukost inne.

In Sweden we have tradition with Lucia, read more here. Children walk around in their gowns singing Christmas songs. We started out day early (7.30) at youngest son’s day care and watched those cutiepies (in -10 degrees Celsius). So moving, but not very warm… Afterwards we all had breakfast, so nice.
  1. Vakre Hjem,en underbart bra tidning. Gillar dina fotografier både på hemsida och här på bloggen. Tack för din visit hos mig idag. Ha en fin dag! /Henrick

  2. oops, kl är sen (23.46) och jag skrev fel i adressen!ingridmari@telia.com skall det vara!

  3. En sån härlig stund,varje dag ”öppnar”jag en lucka hos dig! Jag vinner gärna 8nr av Vakre HjemvinterhälsningarIngridingridmarie@telia.com

  4. Tusen takk for koselig hilsen fra deg 🙂 Det ga meg en god anledning til å se nærmere på bloggen din. Her var det jo så mye fint å bli inspirert av. Har akkurat lagt meg til som følger.Gleder meg til å følge deg videre.VinterklemFranciska 🙂

  5. Lust och inspiration jag behöver, men jag saknar lite klöverVilken dröm att i Vakre hjem få frossa, utan att spargrisen krossa.8 nummer kommer ut per år, vilken lycka om jag det får!Anita Dolores

Comments are closed.

LOADING..