Krukväxter * Pot plants

Hemtrevligt med hemtrevnad

Trots att ni vill läsa allra minst om krukväxter (miniundersökning överst på högerspalten) så måste jag visa min favorit. Hemtrevnad. Mm, så ljuvligt vårig och fräsch i färgen. Den vill absolut inte torka ut, och mår bäst av att dricka underifrån. Ha den gärna i en skål eller kruka på fot så den hänger ner fint. Jag har en samling Mariskålar och där passar hemtrevnaden som handen i handsken. Om andra fina vaser och krukor berättar Jannice om på sin nya DesignByDay-blogg.

Trevlig tisdag – här snöar det för fullt!
Minna 🙂

  1. Åh vad sött! Bara lite tantvarning:)Kram/Hanna

  2. Hej!Sitter här och inspireras, trots kylan inne får jag våraning av dina vackra bilder. Tusen tack!Må så gott/Karin

  3. Minns farmors praktexemplar. De växte sig stora hos henne och jag tjatade varje gång jag var där att jag skulle vilja klippa en frisyr på den. Hi hi.Själv är jag expert på att ta död på dem. 🙂

  4. Anna skriver:

    Âlskar dem, men får inte den till o trivas!Klem Anna

  5. AnnikaS skriver:

    Den är en av mina absoluta favoriter oxå! Får nog se till att köpa hem ett par till köksfönstret.kram Annika

Comments are closed.

LOADING..