Mycket * Lots

Peach in bloom, I’m not.

Texter att skriva, ägg att dekorera, administration att sköta, bilder att ta, hus att städa, privatliv att ordna, träd och buskar att beskära, små och stora beslut att tas … puuuh, är inne i en aningens välfylld period. Har ni det så ibland? Att ni bara vill att världen omkring stannar så ni hinner ikapp. Och att någon säger vad som är det rätta beslutet. För det är så jag har det. Just nu.

Jag vet att det blir bättre, men ändå.. jobbigt. Hur gör ni för att kämpa genom de mindre trevliga perioderna?

undrar Minna 🙂  – som ler fortfarande

Texts need to be written, eggs to decorated, paperwork to be done, pics taken, privat life to be straighten out, garden to be nursed, small and big decision to be made… puuuh, I’m in a period of lots to handle. Do you know what I mean? That you only wish that everything around you stops so you can catch up. And that someone helps you to make the right decisions. For that’s where I’m at the moment…just …lots.


I know it’ll get better, but still… tough. How do you make it thru harder times?


Minna 🙂 – still smiling

  1. Hej vännen,Men det är ju då Du fungerar som allra bäst eller hur???!!!Massor av lots är väl den motor som håller igång din kreativitet.Men visst även du behöver lite lugn och ro ibland.En dag på spa kanske????Jag kan vakta hus och hem om så behövs……Kramisar

  2. Tack and thank you all sweet frinds! I feel lot better already! Happy hugs, Minna 🙂

  3. Tina skriver:

    Dra ner på kraven, ta en dag i taget och beta av en sak i taget. Prioritera det som är viktigt och prioritera bort det som kanske inte är lika viktigt! Och var snäll mot dig själv!Kram på dig!

  4. jessa skriver:

    Hang in there. Like your blog says…Finding beauty in everyday life..sometimes it’s not obvious, but it’s there.

  5. I always say..tomorrow will come and go..it will be done.

Comments are closed.

LOADING..