Annika Christensen rules

Styling & photo by Annika Christensen

Om du gillar trädgård bara en liten gnutta, så är fotografen Annika Christensens blogg Naturliga Ting ett måste. Vackra inspirerande bilder och massor med kunskap. Många känner henne redan, flitig som hon är. Annika föreläser om sin spännande väg till fotograf,  har egna inspirationssidor i Allt om Trädgård och så klart sin blogg sedan många år.

För mig är hon en speciell vän och en av dem som har stöttat mig mest på min väg till en ny yrkesbana. Vågen, eloge och massor med tack och kärlek till en kvinna med ett stort hjärta!

Tack Annika, you rule!
Minna 🙂

  1. Hon är härlig Annika, MB

  2. Jättefin kransstomme som man kan göra mkt med.Fyll den med talgbollar till fåglarna,röda äpplen o lite vintergrönt till jul,torkad hortensia,ja det är bara fantasin som sätter stopp….De som vill ha tag på en sådan,kan jag tala om att de är från Eldgarden,och vi säljer dem i Lilla Fiskaregatans Trädgårdsbutik i Lund.De finns i 2 storlekar.Jag älskar saker som man kan använda på flera olika sätt!!!!

  3. Stämmer in i hyllningskören!Annika inspirerar stort. Ha en härlig helg vännen!/Pernilla

  4. Emma O skriver:

    Instämmer fullständigt!

  5. Tack Minna för de fina orden.jag önskar dig all lycka med allt fint du gör-KramAnnika

Comments are closed.

LOADING..