Jobba, jobba :)

Kontoret idag. Our office today.

Hejs svejs från kontoret som har flyttats ut till växthuset. Den här veckan är det flera projekt på gång… bilder ska tas till påskäggsinspirationsartikel, gästbloggning hos IKEAs Livet Hemma och Design Day by Day.  Så det är rörigt värre, men så skönt att vara igång och ta bilder. Att sitta inne o sköta administration och skriva texter kan vara bitvis VÄLDIGT ansträngande.

Lev livet!
Minna 🙂

Hello from the office that has been moved to the green house today. Lots of photo shoots this weeks. Wonderful!!! Taking care of the administration and writing texts can be a bit boring, I NEED to get out and take photos every once in a while.


Hugs,
Minna 🙂

  1. Vilket underbart kontor-ett sånt´ får det bli i framtiden :)Alltid inspirerande bilder här!Kram från Johanna

  2. DPTT skriver:

    Världens vackraste kontor. Här får du säkert massor av inspiration. Underbart .

  3. Älskar vartenda kontor vi har på Hjärtesjö gård. För där är ju en del. 🙂

  4. Linda skriver:

    Men for et herlig kontor:)

  5. Your blog is very beautiful, when I come here I’m delighted.

Comments are closed.

LOADING..